Før kampen: Torino-Inter


Torino har vist seg fra to sider denne sesongen og skal bli en vanskelig nøtt å knekke for Pioli, da det bare er Juventus som har tatt med seg tre poeng fra et bortemøte med Torino.
Dagens verter er bunnsolide på eget gress, men har vist større svakheter på bortebane denne sesongen. Likevel har Inter en solid statistikk på Delle Alpi, hvor hjemmelaget faktisk ikke har slått Inter siden 1994. På de siste fem innbyrdes oppgjørene står det helt likt mellom lagene med to seire, to tap og et uavgjort. Torino har da vunnet to av tre bortekamper på Giuseppe Meazza.
Det motsatte oppgjøret tidligere i år endte 2-1 til Inter og den gang var det Icardi som vant duellen mot Serie As toppscorer Belotti. 23-åringen står med 22 scoringer så langt denne sesongen og er jaktet av flere storklubber fra Europa.
Torino tapte tidligere denne uken borte mot Lazio etter to sene mål i mot, men står med to seire, et tap og to uavgjorte på sine fem siste kamper. På disse kampene er det scoret hele 25 mål.
Inter smadret nylig Atalanta 7-1 og Cagliari 1-5 etter det sure tapet hjemme mot Roma uken før. På Inters fem siste kamper har det vært totalt 21 mål, så alt ligger tilrette for en målrik kamp i ettermiddag.
Torino må klare seg uten Joel Obi og Avelar, og Castan, Moretti, Rossettini og Lukic er i faresonen for karantene. Medel og Murillo står i fare for karantene, ellers er hele troppen tilgjengelig.
Torino: Hart; Zappacosta, Rossettini, Moretti, Molinaro; Acquah, Lukic, Baselli; Iturbe, Belotti, Ljajic
Inter: Handanovic; D’Ambrosio, Medel, Miranda, Ansaldi; Gagliardini, Kondogbia; Candreva, Banega, Perisic; Icardi
Kampen starter 18:00 og vises på Viasat Sport og Viaplay.