Før kampen: Crotone-Inter


Stefano Piolo klarte å snu det synkende skipet etter Frank De Boer og ga alle rundt klubben et ørlite håp om at Champions League var mulig, men arbeidsuhellet forrige helg knuste drømmen om å delta i det gode selskapet. Det er fortsatt matematisk mulig, men at Napoli skal rote vekk ni poeng på åtte kamper er urealistisk.
Derfor handler det meste nå om å avslutte denne sesongen på best mulig måte, kanskje komme seg til Europa League og ikke minst vinne det viktige derbyet neste helg så Inter mest sannsynlig kan avslutte sesongen foran Milan som per dags dato bare er poenget bak.
Det store spørsmålet til dagens kamp vil nok være om luften gikk ut av Inter og om de kan motivere seg etter kampen mot Sampdoria.
Crotone på sin side tok en overraskende trepoenger borte mot Chievo sist og har med det seks poeng opp til trygg grunn der Empoli foreløpig sitter. Davide Nicola og hans menn vil nok kjempe med nebb og klør for å kunne spille i Serie A også neste år.
Hjemmelaget har skadefri tropp og to mann som står i fare for karantener, Rhoden og Criestig. Det er usikkert om Gagliardini rekker dagens kamp på grunn av ankelskaden, og både Medel og Murillo er i fare for å måtte stå over derbyet mot Milan neste helg om de skulle pådra seg kort.
Forventede lagoppstillinger:
Cordaz; Rosi, Ceccherini, Ferrari, Martella; Rhoden, Capezzi, Crisetig, Stoian; Trotta, Falcinelli
Handanovic; D’Ambrosio, Miranda, Murillo, Ansaldi; Joao Mario, Kondogbia; Candreva, Banega, Perisic; Icardi
Avspark kl. 15:00 og kampen vises på Viaplay.