Før kampen: Inter – Sampdoria

Med ni kamper igjen av sesongen ligger Inter henholdsvis ni, fem og tre poeng bak Napoli, Lazio og Atalanta – som riktignok har én mer kamp spilt. Det betyr at Inter fortsatt har mye å spille for – og mye å håpe på. Med maks tur er det fortsatt mulig med Champions League-spill neste år, men det vil også være viktig å kjempe seg til en plass i Europa League. Om ikke annet er det gunstig å plukke koeffisientpoeng.

Sampdoria befinner seg på 9. plass på tabellen, et godt stykke bak Fiorentina på 8. plass. Likevel står dagens bortelag med fem seire, to seire og ett tap på de siste åtte kampene. Tapet kom mot Juventus i forrige serierunde. Det blir med andre ord ingen lett oppgave senere i kveld.
På den andre siden er det ikke til å stikke under en stol at Inter bærer et stort favorittstempel. Siden Piolis inntog har man 13-2-3 i kamper, og scoret utrolige 14 mål på de siste tre kampene. Det er et spor man må fortsette i for å ende opp med spill i Europa neste sesong.
Eneste utilgjengelige for Sampdoria er Luis Muriel. Det betyr at stortalentet Patrik Schick, som Inter har vist interesse for, mest sannsynlig får en startplass i kveld. Startplass blir det mest sannsynlig på de tidligere Inter-spillerne Viviano og Silvestre også, mens Ricky Alvarez og Palombo trolig benkes.
Inter stiller med full tropp, men Murillo og Medel må stå over mot Crotone om de pådrar seg gult kort.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni
Forsvar: Andreolli, Ansaldi, Medel, Sainsbury, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo
Midtbane: Gagliardini, Joao Mario, Kondogbia, Banega, Brozovic
Angrep: Palacio, Icardi, Biabiany, Eder, Perisic, Candreva, Barbosa

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Medel – Miranda – Ansaldi
Gagliardini – Kondogbia
Candreva – Banega – Perisic
Icardi
Viviano
Sala – Silvestre – Skriniar – Regini
Barreto – Torreira – Linetty
Fernandes
Schick – Quagliarella
Kampen starter 20:45, og sendes på viaplay.no og Viasat Sport.

Kilde og bilde: inter.it