Før kampen: Parma–Inter

213817-800

Mazzarri er fortsatt under stort press, selv om han unngikk et pinlig resultat i forrige ukes skjebnekamp mot Sampdoria. I dette oppgjøres er det Parma-trener Roberto Donadoni som er under press. Den tidligere Italia-treneren har fått en forferdelig start på sesongen, og ligger på jumboplass med 3 poeng av 27 mulige. Forrige lørdag tapte de 3-1 mot Sassuolo, og Parma-president Ghirardi hintet til pressen at Donadonis periode snart kunne komme til å være over, om ting ikke bedret seg. Det ville ikke føles helt utypisk om Parma skulle få full klaff på alle fronter mot Inter.

Mazzarris menn har nå fire kamper uten tap, noe som er en ganske god rekke til Mazzarri å være. Han følges med argusøyne av Erick Thohir, som har gitt klart uttrykk for at han forventer mer av eksentrikeren. Mazzarri mener selv gruppen er i fint driv:

Man kan naturligvis si hva man vil, men jeg mener tabellen og poengene bør si det meste. Vi er fornøyd med hvordan guttene spiller, vi er en sammensveiset gruppe, og det føles som jeg har respekt i garderoben. Jeg er sikker på at spillerne vil fortsette å gjøre meg fornøyd.

Troppen

Keeper: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni.

Forsvar: 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 15 Vidic, 22 Dodo, 23 Ranocchia, 25 Mbaye, 54 Donkor.

Midtbane: 10 Kovacic, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 20 Obi, 27 Gnoukouri, 29 Camara, 44 Krhin, 88 Hernanes.

Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 28 Puscas, 97 Bonazzoli.

Det er få forandringer fra forrige ukes tropp, med unntak av Fredy Guarin og Yuto Nagatomo, som begge er ute med skader. Er vi heldige, får vi kanskje se megatalentene Puscas og Bonazzoli få debuten i Serie A mot Parma. Det er for meg et stort spørsmålstegn hvorfor de ikke ble brukt i forrige kamp, da sjansesløsingen var stor, men Mazzarri har heller aldri vært en talentenes mann.

Sannsynlig lagoppstilling

Handanovic

Ranocchia-Vidic-Jesus

Obi-Kovacic-Medel-Hernanes-Dodo

Icardi-Palacio

Kampen går på Ennio Tardini kl. 2045 og vises på CMore.