Dagens trening 29. mars

Alvarez og Stramaccioni

Dagens trening startet med en intens oppvarming, inkludert øvelser for balleinnehav, minikamper og avslutningsøvelser. Man fokuserte på teknisk og taktisk arbeid på en bane de hadde forminsket til tre fjerdels størrelse. Og som tidligere under Stramala, jobbet man i blandede grupper.

Ricky Alvarez har lenge vært ute med skade – en skade man i forrige uke ikke klarte å tallfeste hvor lenge han skulle være ute med. Nå er han altså tilbake, og dagens trening var hans første trening med laget siden 6. mars. Maicon trente litt med resten av gruppen, men gikk senere over til individuell styrketrening. Davide Faraoni var tilbake igjen etter hans opphold hos U21-landslaget, hvor han spilte hele kampen som venstreback. På den andre siden var ikke Cristian Chivu klar, som fulgte et personlig program, mens Julio Cesar også gjennomførte individuell styrketrening. Wesley Sneijder mottok behandling som en del av sitt rehabiliteringsprogram, før han fikk tvitret at han kommer sterkere tilbake.

Etter ansettelsen av Stramala har flere og flere unggutter fått prøvd seg på A-laget. I dag var keeper Andrea Sala (født 1993), venstreback Ibrahima M’baye (1994), forsvarsspilleren Matteo Bianchetti (93) og angriperen Samuele Longo (92) på plass. I tillegg var Lorenzo Crisetig (93) på treningen, men det er en mann som er en rutinert aktør blant gamlegutta.

Video fra gårsdagens trening

Kilde og bilde: inter.it