Dagens trening 12. mars

I morgentimene i dag hadde Inter sin tredje og siste trening før den viktige kampen mot Marseille, som spilles i morgen klokken 20.45 på Giuseppe Meazza.

Andrea Ranocchia har lenge vært ute med skade, men var i dag tilbake igjen med laget. Maicon og Joel Obi jobbet hver for seg, men det har ikke blitt rapportert om noe alvorlig som kan sette dem ut av morgendagens kamp.

Ricky Alvarez holder fortsatt på med hans rehabiliteringsperiode, og er dermed ikke tatt ut til kamptroppen. Luc Castaignos, Ivan Cordoba, Juan Jesus og Fredy Guarin kjørte sitt eget opplegg, ettersom ingen av de, av forskjellige årsaker, er på Champions League-lista. Det satses derfor på en samlet gjeng innen kampen.

Det rapporteres heller ikke om hva de øvrige spillerne gjorde på trening, og det er dermed sannsynlig at treningen gikk utelukkende ut på forberedelser.

Kamptroppen

Målvakter: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni

Forsvar: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 48 Lorenzo Crisetig

Angrep: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate

Ricky Alvarez er ikke med grunnet skade. Luc Castaignos, Ivan Cordoba, Juan Jesus og Fredy Guarin er heller ikke med grunnet årsaker nevnt over. Cristian Chivu står også over, siden han soner suspensjon etter forrige oppgjør.

For de av dere som lurer, er trolig lagoppstilling samme som ble rapportert på gårsdagens trening, men det er også en mulighet for at Zanetti går opp på midtbanen, mens Poli går ut og Nagatomo inn på back.

Kilde og bilde: inter.it