Dagens trening 11. mars

Javier Zanetti

På Centro Sportivo Angelo Moratti gjennomførte Inter i dag den andre forberedende økten i forkant av Marseille-kampen, hvor Inter er nødt å gå seirende ut for å avansere, ettersom forrige kamp endte med 1-0-tap i Frankrike.

Etter dagens oppvarming, satte Ranieri opp en øvelse for ballinnehav, etterfulgt av flere rekker med korte treningskamper. Ricky Alvarez og Andrea Ranocchia har fortsatt litt trøbbel med kroppen, og jobbet derfor i dag med et personlig program for å komme tilbake fra sine skader.

Luc Castaignos, som scoret i gårsdagens primaverakamp mot Cesena før han måtte ut med en tidlig skade, og Ivan Cordoba gjennomførte en rehabiliteringsøkt. Lorenzo Crisetig og Juan Jesus var også med på gårsdagens primaverakamp, der Ranieri var tilstede og ryktes fornøyd med spillerne.

Ungguttene Crisetig og Juan fikk dermed fri, sammen med Fredy Guarin, som nå skal være klar til spill. Ettersom sistnevnte ikke kan være med i Champions League, må han vente helt til neste søndag, til kampen mot Atalanta, for å få sin første kamp i Inter-drakten.

Slik som situasjonen er nå, tipper La Gazzetta dello Sport følgende lag mot Marseille:

J.Cesar
Maicon – Lucio – Samuel – Zanetti
Poli – Stankovic – Cambiasso
Sneijder
Pazzini – Milito

Bilde og kilde: inter.it