Før kampen: Vaslui–Inter

Inter møter rumenske FC Vaslui i playoff til Europa League. Vaslui endte på andreplass i den rumenske ligaen, og kom til Europe League-kvalifiseringen ved å tape 5–2 sammenlagt mot Fenerbache i CL-kvalifiseringen. Dette er første gang på 11 år Inter møter et rumensk lag. I 2001/02-sesongen slo Inter Brasov i det som da het UEFA-cupen. Nerazzurri har en god statistikk mot rumenske lag, 14 kamper har endt i 9 seire, 2 kamper har endt i poengdeling, og 3 i tap.

Gaby Mudingayi

Vaslui er et lag Inter i utgangspunktet skal slå greit, men ting må bedre seg. Inter var tidvis horrible bakover mot Hajduk Split, og Andrea Stramaccioni bør gjøre grep foran denne viktige kampen. Det hjelper neppe at både Samir Handanovic og Cristian Chivu er ute med skader. Førstenevnte har pådratt seg en meniskskade, og ventes å være ute i 10-15 dager og det kan dermed se ut til at vi mister Handanovic også i sesongåpningen mot Pescara. Dette er forøvrig Javier Zanettis 800. kamp for Inter, og han vil bli hyllet av de tilreisende fra Milano.

Inters kamptropp

Målvakter: 12 Castellazzi, 27 Belec, 32 Cincilla

Forsvar: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 13 Maicon, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo

Midtbane: 10 Sneijder, 14 Guarin, 16 Mudingayi, 19 Cambiasso

Angrep: 7 Coutinho, 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja

Philippe Coutinho fikk seg en smell i treningskampen mot Bizertin, og vil neppe spille mye denne kampen. Nysignerte Antonio Cassano har heller ikke rukket å bli klar.

Trolig lagoppstilling

Belec
Zanetti-Silvestre-Samuel-Nagatomo
Guarin-Cambiasso-Jonathan
Palacio-Sneijder
Milito

Kampen spilles kl. 20.45 torsdag kveld på Municipal Stadium. Den vises dessverre ikke på noen TV-kanaler som er tilgjengelige i Norge.

Bilde: inter.it