Bomtur til Torino

Walter Mazzarri

Walter Mazzarri har all mulig grunn til å bekymre seg for sitt lag denne sesongen, 2013/14 begynner å nærme seg en stor skuffelse. Med to poeng opp til ikke spesielt gjeve Europa League, er det snart på tide med en reaksjon. I Torino var det aldri noen tvil om hvem som var best, og det er denne erkjennelsen som vil smerte mest for Nerazzurri.

For allerede etter tre minutter fikk vi et forvarsel på hva som kom til å bli historien på Juventus Stadium. En fantastisk dobbeltredning av Samir Handanovic var det eneste som hindret et veldig tidlig baklengsmål. Sloveneren ble en av de få som kunne gå med hodet høyt hevet etter kampen, ellers var det lite positivt å spore både fra de yngre og de mer erfarne. Og det var yngstemann Mateo Kovacic som lot ingen ringere enn Stephan Lichtsteiner stikke bak en rufsete forsvarslinje og nikke Juventus i ledelsen.

Lite skjedde i motsatt ende av banen i løpet av første omgang, med ett stort unntak. Rodrigo Palacio var alene gjennom i en flott kontring, men fyrte ballen godt utenfor og over. Argentineren har i det hele tatt vært lite skarp foran mål den siste måneden, og da sliter Inter. Om det var en viss spenning igjen til pause, var det fort over i 2. omgang. To kjappe mål fra Chiellini og Vidal spikret igjen Inter-kisten, og da ble det en mager trøst med Rolandos redusering.

Rodrigo Palacio

Den svarte og hvite kjempen er dessverre bedre enn vi liker å se, og ruver nå ni poeng foran nummer to på tabellen. Det mangler heldigvis ikke på sjanser for Inter til å komme godt i gang igjen. Kommende helg venter Sassuolo på hjemmebane, det er ikke snakk om noe annet enn tre poeng. Hvis ikke, vil Thohir få testet tålmodigheten veldig tidlig i sitt presidentskap.

Kampfakta

Juventus 3–1 Inter (Pause: 1–0)

Målscorere: Lichtsteiner 15, Chiellini 47, Vidal 66, Rolando 72

Juventus: 30 Storari; 3 Chiellini, 6 Pogba, 10 Tevez, 14 Llorente (Vucinic 86), 15 Barzagli (Caceres 63), 19 Bonucci, 21 Pirlo, 22 Asamoah, 23 Vidal, 26 Lichtsteiner (Isla 82)

Inter: 1 Handanovic; 14 Campagnaro, 35 Rolando, 5 Juan Jesus; 2 Jonathan (D’Ambrosio 58), 10 Kovacic (Botta 66), 17 Kuzmanovic (Milito 55), 21 Taider, 55 Nagatomo; 11 Alvarez; 8 Palacio

Dommer: Gianluca Rocchi, Firenze

Gule kort: Kuzmanovic 13, Pogba 59, Alvarez 73

Bilder: inter.it