Spillerbørs: Juventus–Inter

Inters lag mot Juventus

Handanovic: 7

Spilte en kjempekamp, og hadde flere mesterlige redninger. Inters beste. Baklengsmålene som kom har han ingen mulighet å ta, så det må forsvaret ta på sin kappe.

Campagnaro: 3

Hadde store problemer med en kvikk Tevez og en stor og tung Llorente. Plasserer seg ofte smart når det forsvares, og hadde enormt med balltap.

Rolando: 4

Begynte kampen bra, og gikk hensynsløst inn i duellene med Llorente, men spilte deretter svakt helt til han fikk pirket inn en redusering, og hevet spillet flere hakk etter det.

Juan: 4

Er tøff og uredd i duellene, men gjør for mye feil med ballen. Viser likevel en stor vilje, selv på stillingen 3-0.

Jonathan: 3

Hadde store problemer med Asamoah både defensivt og offensivt. Lot motspillere komme rundt forsvaret alt for enkelt. Ble byttet ut en halvtime før slutt.

Kuzmanovic: 3

Er ganske usynlig så lenge han spilte. Er stort sett bare involvert bår ballen trilles innad i laget. Ble byttet ut ti minutter etter pause.

Kovacic: 4

Glipper markeringen foran Juventus’ første mål. Hadde mye ballkontakt, og selv om det ble noen feilpasninger var han sentral i det Inter hadde å by på offensivt. Tjuefem minutter før slutt ble han erstattet av Botta.

Taider: 3

Hadde mye ballkontakt, men de skapende pasningene var alltid en centimeter for kort eller lang.

Nagatomo: 3

Dagens kaptein spilte en svak kamp. Kom opp på kantene, men innleggene og pasningene ble for dårlige, og skapte aldri problemer for Juventus. Kløner det til foran Juventus’ andre skåring med en elendig klarering.

Alvarez: 3

Argentineren var mye involvert i det offensive spillet, men alt han berørte endte til slutt opp med ingenting. En skuffende kamp.

Palacio: 3

Spilte en kamp med vanskelige spilleforhold, men gav alt i dueller og var flink til å vinne ballen samt å holde på den for å få laget oppover i banen. I tillegg hadde han tre svært gode muligheter, men samtlige avslutninger endte langt opp på tribunen.

Milito: 3

Kom inn når det gjensto trettifem minutter for å jakte redusering, men Juventus skårte 3-0 like etter hans entre. Motivasjonen gikk nok ut av ham, og han klarte ikke gjøre noe som helst.

D’Ambrosio: 3

Fikk en halvtime i sin debut, men han klarte ikke gjøre noe vesentlig forskjell, og hadde store problemer sammen med resten av sine lagkamerater.

Botta: 4

Entret banen i sin fjerde kamp på rad, og fikk spille den siste drøye halvtimen. Hadde et friskt innhopp, men slaget var allerede tapt.