Baby-Inter på tur

Trening før Rubin-kampen

Det er altså en svært ung tropp som tar den lange flyturen fra Milano til republikken Tatarstan og hovedstaden Kazan. Sammen med bærebjelker som Il Capitano, Rodrigo Palacio og Andrea Ranocchia får vi også stifte bekjentskap med primavera-kaptein Bandini, derbymålscorer Marco Benassi og den talentfulle angriperen Luca Garritano. Wesley Sneijder tas det fortsatt ingen sjanser med, og selv om nummer 10 er tilbake i trening, er han ikke med til Russland.

Den råsterke borteformen og en knapp hjemmeseier mot Partizan har sammen med det første uavgjorte Rubin-møtet ført Inter til topps i Europa League gruppe H. Med Partizan og Neftçi på ett poeng hver er derfor de to siste kampene et spill om gruppeseieren. Denne fører til seeding og automatisk hjemmekamp sist, i tillegg kan man ikke møte de fire beste treerne fra Champions League-gruppene.

Inters kamptropp

Målvakter: 12 Luca Castellazzi, 27 Vid Belec, 32 Matteo Cincilla

Forsvar: 4 Javier Zanetti, 6 Matias Silvestre, 23 Andrea Ranocchia, 31 Alvaro Pereira, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 48 Andrea Bandini, 54 Isaac Donkor

Midtbane: 21 Walter Gargano, 24 Marco Benassi, 28 Simone Pasa, 46 Yago Del Piero, 52 Andrea Romanò

Angrep: 7 Philippe Coutinho, 8 Rodrigo Palacio, 61 Luca Garritano, 88 Marko Livaja

Walter Gargano er suspendert for Serie A-kampen mot Parma mandag, og starter nok på midtbanen. Der kan han få selskap av Javier Zanetti, og med et Jesus og Jonathan på backene blir sannsynligvis Alvaro Pereira startet på venstre midtbane. Angrepet dannes ifølge Sky av både Palacio, Coutinho og Livaja. Så spørs det om et såpass sterkt lag som Rubin lar seg pelle på nesen av unge Inter. Som regjerende europeisk klubbmester på juniornivå bør vi kunne håpe på en fin forestilling fra mange av primavera-guttene som enten starter eller kommer inn etter hvert.

Trolig lagoppstilling

Belec
Jonathan – Silvestre – Ranocchia – Juan Jesus
Zanetti – Gargano – Pereira
Coutinho
Palacio – Livaja

Kampen er dessverre ikke tilgjengelig på TV i Norge, men spilles altså torsdag kveld kl. 18.00.

Bilde: inter.it