Før kampen: Parma–Inter

Stramaccioni og Cassano raste mot dommeren etter flere tvilsome hendelser i kampen mot Cagliari. Det endte med at begge ble utstengt i to kamper, og man gikk inn i silenzio stampa. Inter anket, og Stramaccioni ble frikjent. Cassano må derimot se kampen fra tribunen. Det gir etter all sannsynlighet Coutinho sjansen fra start, etter å ha slitt med skader den siste tiden. Med Cassano ute ventes Inter å stille i en 3-4-1-2, med Coutinho i en trequartista-rolle bak Palacio og Milito. Gargano er suspendert, og det er sannsynlig at Zanetti vil ta hans rolle sentralt sammen med Cambiasso.

Skadesituasjonen er fortsatt kritisk, selv om Samuel og Ranocchia er tilbake fra skader. Mudingayi, Obi, Chivu og Stankovic er alle ute, mens Guarin er tvilsom. Sneijder begynte tidligere denne uken å trene med laget, men er ikke tatt ut i troppen.

Inter har tradisjonelt et godt tak på Parma, og har kun tapt én på de siste fem oppgjørene. To av disse er kamper hvor Inter har scoret hele fem mål. Mange tror dog dette vil bli en tøff kamp, og det er lett å forstå hvorfor. Parma stiller et sterkt lag, men det er foran mål det skorter på kvaliteten. Klubbens toppscorer Amauri står nemlig kun med tre mål denne sesongen, og det kommer til å bli beintøft mot Inters knalltøffe og fysisk sterke stoppere.

Troppen

Målvakter: 1 Handanovic, 12 Castellazzi, 27 Belec

Forsvar: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 31 Pereira, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 55 Nagatomo

Midtbane: 11 Alvarez, 14 Guarin, 17 Mariga, 19 Cambiasso, 24 Benassi, 41 Duncan, 52 Romano

Angrep: 7 Coutinho, 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja

Sannsynlig startoppstilling (3-4-1-2)

Handanovic
Ranocchia – Samuel – Juan Jesus
Nagatomo – Zanetti – Cambiasso – Pereira
Coutinho
Milito – Palacio

Kampen kan du se på CMore Fotball eller CMore Fotball HD, kampstart 21.00.

kilder: Whoscored.com, Gazzetta dello Sport.