Trofeo TIM i kveld

Turneringen er et arrangement av den litt rare sorten. Klokken 20.45 i kveld startes ballet av Inter og Juventus, før det fortsetter med at taperen av første kamp møter AC Milan. Til slutt vil de to lagene som ikke allerede har møtt hverandre, spille. Man får tre poeng for å vinne etter 45 minutter, to poeng for å vinne på straffer og ett poeng for å tape på straffer.

Om to lag skulle havne på lik poengsum er det innbyrdes oppgjør som teller. Om alle tre lagene skulle ende likt vil den totale målforskjellen avgjøre. Og om det så skulle være så at alle tre lagene har lik poengsum, blir det slik at det laget som scoret flest ganger i løpet av ordinær tid vinner.

Fjorårets turnering ble vunnet av oss. Da spilte vi 1-1 mot Juventus, før vi slo dem 7-6 på straffer. AC Milan ble slått 1-0 etter mål av, selvsagt, Diego Milito. Det var vår sjuende førsteplass – noe som er mye mer enn Milan på tre og Juventus på bare én.

Fjorårets oppgjør mot Juventus

Fjorårets oppgjør mot Milan

Inters kamptropp

Hele ni spillere av større eller mindre grad av betydning er ikke med. Dejan Stankovic, Joel Obi og Ricky Alvarez er igjen i Milano for å behandle sine skader. Wesley Sneijder har nettopp kommet tilbake fra ferie, og er derfor heller ikke tatt med. Likevel har han valgt å bli med for å forbedre kjemien og for å bli kjent med de nye spillerne. Gaby Mudingayi er nettopp hentet inn til Inter, og er heller ikke med. Julio Cesar, Maicon, Luc Castaignos og Giampaolo Pazzini er ikke skadet. Men de har heller ikke tatt turen. Hvorfor? Fordi alle er på vei vekk.

Målvakter: Vid Belec, Luca Castellazzi, Samir Handanovic

Forsvar: Matteo Bianchetti, Cristian Chivu, Jonathan, Ibrahima Mbaye, Yuto Nagatomo, Andrea Stramaccioni, Walter Samuel, Matias Silvestre

Midtbane: Javier Zanetti, Marco Benassi, Esteban Cambiasso, Fredy Guarin, Yago Del Piero, Simone Pasa

Angrep: Philippe Coutinho, Samuele Longo, Diego Milito, Rodrigo Palacio, Francesco Forte

Trolige lagoppstillinger

Siden vi skal spille to «kamper» finnes det også to forskjellige lag. Her er de elleve som trolig møter Juventus:

Handanovic
Jonathan – Samuel – Chivu – Mbaye
Guarin – Cambiasso
J.Zanetti – Palacio – Coutinho
Milito

Det er ikke så altfor stor forskjell fra det laget som trolig møter Milan:

Handanovic
Silvestre – Ranocchia – Chivu – Nagatomo
Guarin – Cambiasso
J.Zanetti – Palacio – Coutinho
Milito

Kilde og bilde: inter.it