Spillerbørs: Inter-Genoa

Lagbilde mot Genoa

Handanovic: 6

Har en rolig kamp med unntak av en periode i andre omgang, men er våken da Andreolli holdt på å sende ballen i eget nett med en uheldig klarering. Burde hindret returen som Izzo sreduserte på.

Campagnaro: 5

Svært offensiv første omgang hvor han bidrar fra sin høyreside med mange innlegg. Blir mindre synlig i andre omgang.

Vidic: 7

En god kamp av den serbiske kjempen. Vinner alt av dueller og har stålkontroll. Punkterer kampen to minutter før slutt da han kontrollert header inn et hjørnespark.

Andreolli: 6

Dagens kaptein holdt på å skåre selvmål etter en klønete klarering, men Handanovic fikk avverget. Hadde god kontroll sammen med resten av forsvaret om vi ser bort i fra en periode i andre omgang.

D’Ambrosio: 6

Var like offensiv som Campagnaro på motsatt side hvor han bidro med offensiv drivkraft og mange innlegg, men som sin kollega ble han mindre synlig i andre omgang og hadde mer enn nok med å forsvare seg.

Medel: 6

Sto bak pasningen som sørget for 1-0-skåringen. Har ellers god kontroll foran forsvaret i tillegg til at pasningsspillet i dag var langt bedre enn hva det har vært på en stund.

Guarin: 6

Veldig offensiv som defensiv midtbanespiller og pepret Perin med skudd. Positiv kamp av Guarin som gjorde en viktig jobb for å opprettholde trykket på Genoa.

Palacio: 6

Skåret sitt andre mål for sesongen da han luktet returen fra Perin akkurat som en toppspiss skal. Byttet ut etter en drøy time.

Hernanes: 6

Assisterte 2-0 skåringen med et godt slått hjørnespark. Var involvert i det meste av det offensive spillet og tok i et tak når det trengtes defensivt.

Podolski: 6

Det blir veldig mye bare nesten for Poldi, men han er involvert i mye av det offensive spillet, så det er gledelig at han har tilpasset seg så kjapt.

Icardi: 7

Hadde en kjempesjanse i åpningsminuttene, men kommer på skåringslisten med sitt 10. Serie A-mål da han headet Hernanes’ hjørnespark i nettet. Skapte panikk i Genoaforsvaret, men andre omgangen var preget av anonymitet og dårlig ballbehandling.

Kuzmanovic: 5

Fikk spille de siste tjuefem minuttene hvor han kom innpå å hjalp laget med defensiv trygghet.

Obi: 5

Kom på banen med drøyt tjue minutter igjen på klokken og viste positive takter hvor han blant annet testet Perin med et skudd.