Spillerbørs: Inter–Atalanta

Inters lag mot Atalanta

Handanovic: 7

Gjør to meget gode redninger før kampen er femten minutter gammel. Kan ikke lastes for det første målet, det andre målet er heller tvilsomt. Undertegnede mener avslutninger skjer for nært Handanovic til at han rekker å reagere.

Campagnaro: 4

Mistet ballen til det som ble kontringen foran Bonaventuras første skåring. Gjør en ok kamp defensivt, men det offensive med ball var helt forferdelig. Han får pluss for innsats og vilje.

Ranocchia: 5

Spiller en kamp helt på det jevne. Hadde noen viktige klareringer, og var en trussel på offensive dødballer.

Rolando: 5

Hadde problemer med Denis til å begynne med, men han hevet seg utover i kampen. Hadde mange viktige klareringer og var rolig med ballen.

Jonathan: 5

Løper utrettelig opp og ned sin side. Han var farlig frempå med noen anledninger, og bare en tverrligger hindret han i å skåre. Ble for enkel å lure defensivt, men han reddet Raimondis skudd på streken da det ennå var håp for Inter.

Guarin: 6

Hadde mange gode skuddforsøk hvorav et av de subbet borti tverrliggeren. Han assisterte i tillegg Icardis utligningsmål. En godkjent kamp av Guarin som var viktig i det offensive spillet.

Cambiasso: 5

Gjorde jobben sin defensivt og lot Guarin og Hernanes gjøre sitt offensivt. Det ble uansett for mye slurv fra kapteinen og pasningene var ikke tilfredsstillende.

Hernanes: 5

Var livlig i starten av kampen, og hadde mange flotte kombinasjoner med Guarin. Men til eldre kampen ble til svakere ble han.

D’Ambrosio: 3

Hadde en svak dag på jobben. Innleggene var av laber kvalitet og gikk ofte dit de ikke skulle, samt at han hadde mange unødvendige balltap som resultat av dårlig konsentrasjon. Ble erstattet av Nagatomo tjue minutter før slutt.

Icardi 6:

Skåret Inters eneste mål på flott vis, men misset også på noen store muligheter som burde gitt mål.

Palacio: 5

Var centimetere fra å skåre på en bra heading, men stolpen stod i veien. Ellers gjør han som han alltid gjør, vandrer mye og etterlater et stort tomrom i motstanders sekstenmeter.

Alvarez: 4

Fikk spille siste halvtimen og viste mye bra fotarbeid. Men innleggene var horrible og var ikke farlige i det hele tatt.

Nagatomo: 5

Kom inn på banen som et friskt pust. Gjorde jobben bra defensivt, og gjorde Inter samtidig farligere offensivt. Burde skutt på kampens siste mulighet i stedet for å sentre.

Kovacic: –

Erstattet Campagnaro de siste ti minuttene og klarte aldri å sette sitt preg på kampen.