Spennende Sassuolo-lag

Neroverdis direktører har gjort en god jobb i sommer, og Sassuolo blir fort et lag å regne med i år. Med innkjøp av spillere som Consigli, Peluso, Floro Flores, Vrsaljko og Inter-spilleren Taider, viser de svartgrønne at de har kommet til Serie A for å bli. Og at spillere som Berardi og Zaza ikke har noe problem med å bli i den lille byen tyder også på at spillerne selv har troen på prosjektet.

Sassuolo startet årets sesong med å spille uavgjort mot Cagliari, og de må kjempe hardt om deres første seier skal komme i morgen. Inter har bare tapt én kamp av de siste 15 hjemme, og det er et revansjesugent lag som gjør seg klar til kamp etter et skuffende uavgjortresultat mot Torino.

Zaza lå i fjor i skyggen av stortalentet Berardi, men etter strålende oppvisninger hos Italias a-landslag har langt flere fått øynene opp for den 23-årige spissen, som kan forventes å spille med stor
selvtillit på topp. Derfor passer det relativt dårlig at Vidic sin rutine og brutalitet blir erstattet med Andreolli.

På den positive siden ser Palacio ut til å være på vei tilbake. Argentineren har vært Inters mest målfarlige spiller de siste par sesongene, og man merker Palacios fravær. Palacio er også den eneste som er igjen av de fem som scoret mot Sassuolo i fjorårets 0-7-kamp.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;

Forsvar: 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 22 Dodò, 23 Ranocchia, 25 Mbaye, 33 D’Ambrosio, 55 Nagatomo;

Midtbane: 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 20 Obi, 44 Krhin, 88 Hernanes, 90 M’Vila;

Angrep: 7 Osvaldo, 8 Palacio, 9 Icardi.

Trolig lagoppstilling

Handanovic
Andreolli – Ranocchia – Juan Jesus
Nagatomo – Hernanes – Medel – Kovacic – Dodo
Icardi – Palacio

Som nevnt ser det ut til at Andreolli kommer inn for Vidic, mens Jonathan erstattes av Nagatomo. M’Vila er med i troppen, men skal slite litt med en skade. Dermed tar Medel trolig plassen mellom Kovacic og Hernanes.