Spillerbørs: Torino-Inter

Handanovic: 8

Reddet Larrondo’s straffespark i første omgang, og var ellers solid i det han foretok seg.

Ranocchia: 7

Ble kanskje avslørt på farten, men god posisjonering reddet han ved flere anledninger. Ellers spilte han smart og på det sikre.

Vidic: 2

Hva skal man si? Vidic laget både straffe og ble utvist, selv om begge situasjonene var veldig strenge. En kjedelig debut for stopperkjempen.

Juan: 6

Virket å være i overkant ivrig i enkelte situasjoner, men han gjorde jobben defensivt bra ved hjelp av god duellkraft og bra fart.

Jonathan: 5

Jobbet utrettelig begge veier, men hans offensive bidrag var en stor skuffelse.

Hernanes: 6

Var et konstant uromoment for Torino forsvaret, men han fikk aldri ut sitt beste. Hadde uansett noen farlige skudd på mål.

Medel: 7

Godkjent debut av Medel. Sterk og aggressiv i duellene, og gir seg ikke før dommeren har blåst i fløyten.

Kovacic: 3

Et steg tilbake fra kampene i sesongoppkjøringen. Fikk dessverre ikke til noe som helst.

Dodò: 3

Veldig ivrig i det offensive spillet, noe som resulterte i at han etterlot seg store rom. Pasningsspillet var heller ikke bra, hvor for mange av pasningene endte hos motspiller.

M’Vila: 6

Spilte en god kamp og viste at han er en god pasningsspiller. Jobbet også veldig bra i starten, men ble byttet ut ti minutter ut i andre omgang.

Icardi: 4

Var veldig bevegelig og skaffet seg mye rom, men han klønet det til med ballen i oppspillsfasen og fikk aldri testet Torinokeeper Padelli.

Osvaldo: 6

Fikk de siste trettifem minuttene og hadde et friskt innhopp. Hadde Inter’s beste sjanse etter pasningen fra Hernanes, men han overlistet ikke Padelli.

D’Ambrosio: –

Kom på banen de siste ti minuttene for Dodò, men gjorde ikke noe utslag på kampen.

Nagatomo: –

Erstattet Jonathan med bare seks minutter igjen på klokken.

Bilde: inter.it