Sneijders kontraktforhandlinger stanset

Wesley Sneijder

Trequartistaen har vært i forhandlinger med Inter-ledelsen om en forlengelse av dagens kontrakt, som foreløpig går frem til sommeren 2013. Etter det fantastiske året Sneijder har hatt i 2010, er Inter interesserte i å knytte nederlenderen til klubben frem til 2015. Dette har imidlertid ikke gått etter planen, ifølge agent Lerby:

Det er ingen finansiell enighet. Vi vil begynne forhandlingene igjen når det er åpenhet fra Inters side.

Den gamle danske landslagskjempen helte også en dose kaldt vann i blodet på Interisti verden over da han i intervjuet med nederlandske De Telegraaf ikke utelukket at Sneijder var interessert i å fortsette samarbeidet med José Mourinho, som nå er i Sneijders forrige klubb Real Madrid:

Wesley forlot ikke Real Madrid på en god måte, men nå som Mourinho er der, er ting annerledes. Mourinho har spurt ham hva han tenker om en retur til Madrid.

Mye tyder på at Lerby ønsker å snakke opp verdien på sin klient, og det finnes knapt bedre måter enn å hinte om en overgang for en av lagets nøkkelspillere. Det er derimot gode sjanser for at Inter selv ser hvilken verdi Sneijder har, og nederlenderen selv har så langt ikke kommentert bruddet i forhandlingene. Enn så lenge fortsetter Sneijder storspillet, og er skadefri og klar til kamp mot Bari onsdag kveld.

Kilde: football-italia.net
Bilde: inter.it