– Slikt skjer bare Inter

Inter, i regi av Mauro Icardi, tok oppskriftsmessig ledelsen etter 17 spilte minutter. Det var omtrent det eneste å skrive hjem om fram til Molinaros utligning i det 55. minutt og Mirandas røde i det 57. minutt.
mancinitoro
“Det skal ikke være mulig at vi får spillere utvist og straffe imot oss hver gang vi spiller hjemme. Mirandas andre gule kort var korrekt, men det første skulle aldri blitt gitt. Slike ting skjer bare Inter,” var Mancinis dom.
“Yuto Nagatomos røde kort var absurd. Man kunne til og med se fra avstand at Belotti søker kontakt med Nagatomo. Det var fem dommere på banen, ingen kunne se at det var klar filming. Det var også en klar straffe til Icardi som ikke ble gitt,” fortsatte italieneren.
Dommeravgjørelser som gikk mot Inter var ikke det eneste Mancini hadde noe å si på.
“Jeg innrømmer at straffen som ble dømt til oss heller ikke var korrekt, fordi en spiller kan ikke kutte av armen sin. I mine øyner burde ikke slike situasjoner føre til straffe,” fortalte Mancini pressen før han avsluttet med å snakke om Inters forestilling.
“Vi tapte en kamp det virket umulig å tape. Jeg synes problemet vårt er at vi ikke klarer å drepe kamper. Det skjedde mot Roma også, vi trenger å være mer bestemt og drepe kampen. Fakta er at vi burde avgjort kampen allerede i førsteomgang, da vi hadde flere sjanser og tillot Torino ingenting. Vi hadde total kontroll. På Torinos første mål var det feil av to spillere på vår høyreside og det burde absolutt ikke skje.”
Kilde: football-italia.net
Bilde: inter.it