Supporterklubben trenger deg!

Inter Club Norvegias fremtid står på spill. Dessverre har dalende engasjement og innsats gjort at du som medlem ikke har fått nok igjen for å være med de siste årene. Dette ønsker det nye styret å rette på, men vi trenger deg på laget.

Vi har et minstekrav til antall medlemmer fra Inter for å beholde statusen som offisiell suppporterklubb. Vi er per i dag et stykke unna å nå dette antallet, så om ikke du som sitter på gjerdet nå betaler årets medlemsavgift raskt – står klubbens fremtid i fare.
Vi har et brennende ønske om å få Inter Club Norvegia til å bli en veldrevet supporterklubb med turer, sosiale arrangementer, tilgang til rabattert supporterutstyr (for en drakt sparer du som medlem ca 170 kr ved kjøp online – 50 kroner i rabatt for billett på Meazza) og ellers det en god supporterklubb skal være.
Vi lover at til neste sesong skal alt være på stell fra sesongstart – målet er å få ut supporterpakker og medlemskort i løpet av august, men dette avhenger av deg og at du blir med og holder liv i klubben.
Så for deg med un cuore nerazzurro som ikke har betalt årets medlemsavgift håper vi at du vil være med å holde liv i klubben.
Kontonummer: 1503.18.90478
Senior: kr 275.- / Junior (0 – 12 år): kr 200,-
NB! Merk betalingen med FORNAVN og ETTERNAVN