Supporterklubben trenger deg!

4. april 2016

Inter Club Norvegias fremtid står på spill. Dessverre har dalende engasjement og innsats gjort at du som medlem ikke har fått nok igjen for å være med de siste årene. Dette ønsker det nye styret å rette på, men vi trenger deg på laget.

Vi har et minstekrav til antall medlemmer fra Inter for å beholde statusen som offisiell suppporterklubb. Vi er per i dag et stykke unna å nå dette antallet, så om ikke du som sitter på gjerdet nå betaler årets medlemsavgift raskt – står klubbens fremtid i fare.
Vi har et brennende ønske om å få Inter Club Norvegia til å bli en veldrevet supporterklubb med turer, sosiale arrangementer, tilgang til rabattert supporterutstyr (for en drakt sparer du som medlem ca 170 kr ved kjøp online – 50 kroner i rabatt for billett på Meazza) og ellers det en god supporterklubb skal være.
Vi lover at til neste sesong skal alt være på stell fra sesongstart – målet er å få ut supporterpakker og medlemskort i løpet av august, men dette avhenger av deg og at du blir med og holder liv i klubben.
Så for deg med un cuore nerazzurro som ikke har betalt årets medlemsavgift håper vi at du vil være med å holde liv i klubben.
Kontonummer: 1503.18.90478
Senior: kr 275.- / Junior (0 – 12 år): kr 200,-
NB! Merk betalingen med FORNAVN og ETTERNAVN

Great! You've successfully subscribed.
Great! Next, complete checkout for full access.
Welcome back! You've successfully signed in.
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.