Sculli ennå ikke på plass, Kuyt neste?

Gazzetta dello Sport melder at overgangen for Genoas Giuseppe Sculli har stoppet opp, og at Inter skal ha øynene oppe for Dirk Kuyt.
Giuseppe Sculli
Etter at overgangen for kantspilleren og spissen Sculli har virket så godt som gjennomført, kommer det nå meldinger om at Inters bud på 5 millioner euro pluss Victor Obinna ikke skal være godt nok for Genoa. Etter at Inter har mistet to angrepsspillere i sommer med Arnautovic og Balotelli til henholdsvis Werder Bremen og Manchester City, står en ny angriper høyest på prioriteringslisten.
Tidligere denne uken ble et møte for å diskutere overgangen avlyst, og 29-åringen Sculli havner sannsynligvis ikke i Inter før supercupfinalen i helgen er overstått. En mulig forklaring på forsinkelsen kan være Genoas fokus på overgangen for Kevin-Prince Boateng, som tirsdag ble kjøpt inn og umiddelbart lånt ut til Milan.
Rafael Benitez skal, dette også ifølge Gazzetta dello Sport, være overrasket over Inters overgangssommer så langt, foreløpig har ingen nye spillere kommet inn utenom Biabiany tilbake fra lån og Coutinho som ble signert for to år siden. Spanjolen skal være interessert i å knytte til seg sin tidligere elev Dirk Kuyt, men Liverpool har definert nederlenderen som ikke til salgs, og Benitez får nok en tøff oppgave med å overbevise Moratti/Branca.
Kilder: gazzetta.it, football-italia.net
Bilde: flickr.com