Prandelli spår Scudetto for Inter

Cesare Prandelli

I et intervju med Torino-avisen La Stampa la den tidligere Fiorentina-sjefen frem sitt syn på årets Serie A, og Inter var klar favoritt hos Prandelli:

Jeg ser ikke noe alternativ til Inter som serievinner. Roma er fortsatt hovedutfordreren, jeg trente Adriano i Parma og vet hvor god han er. Han vil ønske å komme tilbake på sporet igjen.

Han ga også Max Allegri hos Milan skryt for sine taktiske ferdigheter, og mente de rødsvarte burde gjøre en bra sesong. Noe mer overraskende var han bekymret over manglende kvalitet hos Juventus, men med Del Neri ved roret var han likevel optimist. Gamleklubben var også tema i intervjuet:

Fiorentina har mistet mye med Stevan Jovetic (er skadet frem til jul, red.anm.), han utgjorde en stor forskjell der. Men jeg kjenner ledelsen godt, og er sikker på at de finner en løsning. Napoli, Palermo, Genoa og Sampdoria vil også kjempe for fjerdeplassen, og jeg kommer til å holde et øye med Sebastian Giovincos Parma.

Prandelli forlot i sommer Fiorentina etter fem år i sjefsstolen, og er med det den lengstsittende sjefen på Artemio Franchi. Sesongen endte med en skuffende 11. plass i serien og en svært uheldig sorti fra Champions League i en dramatisk dobbelkamp mot Bayern München.

Kilde: football-italia.net
Bilde: inter.it