Saphir Taïder klar for Inter

Inter og Bologna var lenge i forhandlinger, men ble til slutt enige om et kjøp av Taïder verdt 5,5 millioner euro samt Diego Laxalt på utlån. I tillegg har Bologna sikret seg rettighetene til å kunne kjøpe 50 prosent av Laxalt neste sommer.

Saphir Taïder har imponert i Bologna de to siste årene, og har fått med seg 55 kamper og 5 mål i løpet av sin periode i studentbyen. Han er kjent som en energisk boks-til-boks-spiller, som både kan takle og holde på ball. Han er ikke altfor ulik i spillestilen med Napoli-spillerne Inler og Behrami, og det er derfor ikke overraskende at det var Mazzarri selv som kom med ønsket om å hente Taider.

Flere unggutter på utlån

Taider er ikke det eneste trekket Inter har gjort på overgangsmarkedet de siste dagene. 21 år gamle Samuele Longo, som tilbrakte fjoråret i La Liga-klubben Espanyol, drar til Hellas Verona. Der blir han lagkamerat med Inter-spiller Matteo Bianchetti, og må kjempe om spissplassen med blant andre Luca Toni.

Alfred Duncan hjalp Livorno til opprykk i fjor. Nå vil Inter, Duncan og Livorno fortsatte samarbeidet, og man har blitt enige om et lån. Det forventes at han får en sentral rolle på Livornos midtbane. Med seg får han backen Ibrahima Mbaye. I Livorno venter allerede Inter-spillerne Marco Benassi og Francesco Bardi.