Time to get this party started

Mye har skjedd siden sist. Icardi, Belfodil, Andreolli, Campagnaro, Rolando, Wallace og Taider står klar til å tjene sitt nye lag. Ut har Andrea Stramaccioni gått, og inn har mannen med jernhånden kommet. Walter Mazzarri, også kjent som Sergeant Mazzarri, har sendt spillerne gjennom en knallhard preseason for å gjøre dem godt rustet til årets seriespill.

Fjorårets skademareritt var et helvete uten like. Nå har spillerne fått en oppkjøring på å bygge seg opp igjen, og det ser ut til å ha fungert bra. Med i Mazzarris støtteapparat er det en lege som har fått tilnavnet «antiskadelegen» – og det forhåpentligvis med rette. I forkant av dagens kamp har Kovacic og Icardi hatt noen bekymringer, men begge er med i kamptroppen. Diego Milito spilte i går sin første kamp på et halvt år. Gaby Mudingayi er med for første gang siden januar. Javier Zanetti er tilbake og løper. Ellers er det bare Chivu og Samuel som er ute med skade.

Kampen og dagen i dag er spesiell på flere måter. I tillegg til at det er seriestart, kommer Esteban Cambiasso til å spille sin kamp nummer 400 i Inter-trøya. I forkant av dagens kamp vil legenden Dejan Stankovic takke for seg. Deki vil ta et siste farvel med Giuseppe Meazza. Det kan også bli vår alles kjære presidents siste kamp i lederstolen. Ryktene vil ha det til at Thohir fullfører kjøpet av klubben 3. september – rett etter mercatoen slutter.

Ishak Belfodil

Genoa havnet i fjor på 17. plass, men det er likevel ingen lett kamp som venter oss. De har fått tilbake Gilardino fra lån i Bologna, de har hentet Francesco Lodi fra Catania, stortalentene Mattia Perin og Vrsaljko, og andre solide spillere som Gamberini, Santana, Marchese og Biondini.

Til tross for fjorårets dårlige plassering, har ikke Genoa tapt en fotballkamp siden 7. april – den gang mot Walter Mazzarris Napoli. På den andre siden har ikke Genoa maktet å slå Inter på 19 år.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 12 Luca Castellazzi, 30 Juan Pablo Carrizo

Forsvar: 2 Jonathan, 5 Juan Jesus, 6 Marco Andreolli, 14 Hugo Campagnaro, 18 Wallace, 23 Andrea Ranocchia, 31 Alvaro Pereira, 35 Rolando, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 10 Mateo Kovacic, 11 Ricky Alvarez, 13 Fredy Guarin, 16 Gabi Mudingayi, 17 Zdravko Kuzmanovic, 19 Esteban Cambiasso, 21 Saphir Taider, 90 Patrick Olsen

Angrep: 7 Ishak Belfodil, 8 Rodrigo Palacio, 9 Mauro Icardi

Trolig lagoppstilling

Handanovic
Campagnaro – Ranocchia – Juan Jesus
Jonathan – Guarin – Cambiasso – Kovacic – Nagatomo
Ricky
Palacio

Det er flere usikkerhetsmomenter i den trolige lagoppstillingen. Icardi kan starte. I tillegg er ikke Kovacic 100 prosent, og kan erstattes av nysigneringen Taider. Kampen kan du se på Canal9 klokken 18.00.

Bilder. inter.it