Roberto Boninsegna: – Inter fortjente finaleplassen

Roberto Boninsegna føler at Nerazzurri til slutt fikk sin fullt fortjente plass i Champions League-finalen. “Treneren utgjorde forskjellen, sier den tidligere angriperen, som spilte sist Inter var i en finalen i Europeisk konkurranse. Det skjedde i 1972. “Mourinho gjort riktige bytter mens Guardiola gjorde noen feil, som for eksempel valget av Ibrahimovic, som ikke spilte bra, men likevel kunne ha scoret i løpet av kamepen.”

“Jeg så de siste minuttene med frykt, men jeg hørte dommeren blåse når Barcelona scoret det andre målet, visste jeg at det kom til å annulert.

“Inter fortjente definitivt å gå videre, spesielt med tanke på deres innsats. De fortjener også applaus for å ikke miste hodet foran på nitti tusen mennesker etter oppsigelsen av Motta. Taktisk var kampen preget av å utvisningen og jeg tenkte at direkte rødt kort var litt for strengt, men Motta ville fortsatt ha vært sendt av banen med et gult kort.”

På spørsmålet om forskjellen mellom denne sesongs Champions League-finale, og Europacup-finalen for 38 år siden, hadde Boninsegna følgende å si: “Denne kampen skal bli spilt på en nøytral stadion, mens vi spilte mot Ajax i Nederland.

Det nåværende Inter er sterkere og mer ekspert . Jeg tror de er store favoritter til å vinne finalen.”

Bilde & kilde: inter.it