Offisielt: Mancini ny hovedtrener

Mancini

Roberto Mancini er nå tilbake i Inter hvor han var hovedtrener i fire år, seks år etter at han ble avskjediget. Han har i mellomtiden vært vært sjef i Galatasaray og i Manchester City.

“Det var vanskelig og slippe Mazzarri. Det var en avgjørelse jeg tok sammen med styret,” sa Erick Thohir til Inter.it i ettermiddag.

“Det var vanskelig fordi han har jobbet hardt hele sitt opphold, og han har villet tatt denne klubben i samme retning som meg. Han har jobbet med tro og lidenskap. Jeg vil takke ham på sterkeste for hans bidrag.

“Vårt mål er å gjenoppta posisjonen som et av topplagene i Europa, derfor er jeg veldig fornøyd med å kunne ønske Mancini velkommen. Hans resultater både i Inter og andre steder taler for seg selv. Den internasjonale erfaringen han har, kombinert med sulten på suksess, er jeg sikker på vil føre oss til det neste steget på vår vei.”

Mancini vil holde sin første pressekonferanse etter comebacket i morgen, Lørdag 15. november klokken 14. Han vil etter konferansen ta ansvaret for den første treningen med laget. Dagens trening ble ledet av Giuseppe Baresi.

Mancini selv er veldig glad for å være tilbake i klubben hvor han tok tre strake Scudettoer samt to Coppa Italia-gull. 49-åringen, som blir 50 om to uker, er ventet å undertegne en kontrakt på to og et halvt år.

“Dette er en ny stimulerende utfording. Jeg er glad for å omfavne Intersupportere igjen. Heia Inter,” skrev Mancini på sin Twitter-konto.

Alle i Inter ønsker Roberto Mancini velkommen tilbake!

Mancini trening

Kilde: inter.it

Bilder: inter.it