– Maicon blir i Inter

Maicon
Maicon

Maicon Douglas Sisenando skal ha vært ønsket av José Mourinho helt siden sistnevnte forlot Milano i fjor sommer, og med sommeren kommer enda heftigere rykter om en gjenforening. Blant annet har argentineren Fernando Gago blitt nevnt som et mulig bytte, en defensiv midtbanespiller med heller lite tillit hos Los Blancos. Samtidig er Santos-backen Jonathan etter sigende nesten klar for Nerazzurri, noe som åpner døren for et farvel med Maicon.

Agent Roberto Calenda vil derimot forsikre folket om at hans klient, som for øyeblikket har en kontrakt som strekker seg to år frem i tid, akter å fullføre denne:

For øyeblikket pågår det ingen forhandlinger. Maicon har en viktig kontrakt, og vil fortsatt være i Inter.

Midt i en agentfeide

Calenda representerer for tiden Maicon, men FIFA-agent Antonio Caliendo har også uttalt seg til diverse medier om backens situasjon. Dette har ikke falt i god jord hos førstnevnte, som truer med juridisk forfølgelse:

Jeg har ikke, og ønsker heller ikke å ha en dialog i media med Caliendo. Spillerne velger hvem som representerer dem, og det er ikke overgangskonsulentene som gjør dette. Caliendo sine kommentarer er ren gjetning, og jeg vil få mine advokater til å se på hans uttalelser for å beskytte mitt arbeid og mine klienter.

Som nevnt skal Jonathan være nær en overgang, den 25 år gamle høyrebacken som spiller for Santos skal koste 5,5 millioner euro. Den nykronede Copa Libertadores-mesteren kan også traktere venstrebacken, og er ansett som en av Brasils fremste backer, selvsagt sammen med vår egen Maicon og Barcelonas Daniel Alves.

Kilde: football-italia.net
Bilde: inter.it