Luc Castaignos ser frem til å spille for Inter

Luc Castaignos

Høyt verdsatte Luc Castaignos gleder seg til å bytte ut Feyenoord-drakten til fordel for blåsvarte striper i sommer. De to klubbene har allerede blitt enige om en overgang verdt rundt 4 millioner euro for 18-åringen, og det er forventet at Castaignos signerer en fireårsavtale i de kommende ukene.

«Min overgang fra Feyenoord til Inter har fått en del oppmerksomhet i pressen, men det har egentlig ikke påvirket meg. Jeg har alltid visst at klubbene ville bli enige om en overgang til slutt. Jeg mangler fortsatt de personlige betingelsene, men det skal ikke være noe problem,» sa Castaignos til AD/Sportwereld.

«Inter er klar til å tilby meg en fireårsavtale, og de har fortalt meg at jeg ikke vil bli sendt ut på lån. Det viser at de har stor tro på meg. De vil jeg skal bli med på laget allerede i sommer,» fortsatte Castaignos som for tiden nyter stor suksess i den nederlandske toppdivisjonen.

«Jeg har ikke snakket med noen fra Inter ennå. Mine agenter har tatt seg av alt til nå. Jeg kjenner bare til flesteparten av spillerne gjennom TV, og jeg ser virkelig frem til denne overgangen. Inter er en enorm klubb og jeg er veldig glad over å bli en del av de på slutten av sesongen,» avsluttet en stolt Æresdivisjonsspiller.

Luc Castaignos på YouTube.

Andre nyheter og rykter:

  • Pandev ryktes til Bayern Munchen, Milito til Real Madrid, Benzema og Tevez til Inter
  • Benitez skylder på Inters leger for alle skadene
  • Sneijder med et utrolig mål for Nederland
  • Inter er et av lagene som blir nevnt for mulig fremtidig klubb for Andrea Pirlo, hvis Milan ikke fornyer kontrakten hans
  • Asamoah er ryktet til Inter, men de engelske klubbene ser ut til å «lede»

Kilder: Gazzetta dello Sport, FC Inter News, goal.com
Bilde: pesstatsdatabase.com