Inter reddet av Eto'o

Laget mot Sampdoria

Etter seieren mot Tottenham på onsdag der Inter dominerte hele kampen, var Inter-tilhengerne ganske sikre på seier mot Sampdoria på hjemmebane. Dejan Stankovic ble medlem av skadegruppa som allerede besto av Diego Milito, Thiago Motta, McDonald Mariga, Amantino Mancini og David Suazo.

Inter startet kampen lovende og det gikk ikke mer enn 3 minutter før Inter og Sneijder fikk testet Sampdoria-målvakten Gianluca Curci, men ulik kampen mot Tottenham så gikk ikke denne inn. Inters midtbane, som besto av Cambiasso, Zanetti og Sneijder, nøt godt av ballbesittelse. Med Coutinho og Biabiany på vingene førte det til at mye av angrepsspillet ble startet nettopp derfra.

Det skulle vise seg at denne kampen skulle bli et fint gjennombrudd for den brasilianske unggutten. Da det hadde gått 10 minutter hadde også Lucio en kjempesjanse etter en flott chip fra Coutinho, men dessverre gikk skuddet rett i hendene til Curci.

De eneste mulighetene Sampdoria hadde i denne kampen var kontringer, noe de benyttet svært godt. Med Antonio Cassano på topp måtte Inter-forsvaret være på vakt hele tiden. Etter 32 minutter fikk Sampdoria en kjempemulighet da Cassano kom seg forbi Samuel og Chivu og la en cross over til Guberti som headet ballen over til Pazzini som klarte å lure seg foran Maicon og fikk skutt på mål. Men heldigvis var Julio Cesar på vakt og fikk reddet skuddet.

Inter fortsatte å angripe, men da dommeren blåste av for første omgang sto stilingen fortsatt 0-0.

Ut i andre omgang fortsatte Inter der de slapp og etter 13 minutter fikk Maicon skutt på mål etter en flott cross fra Coutinho, men Zauri hadde plassert seg riktig og fikk sparket ut ballen fra målstreken før den gikk i mål.

I nesten alle kampene som Sampdoria har spilt denne sesongen har de alltid scoret i de siste 30 minuttene, denne kampen var heller ikke et unntak. Etter 62 minutter klarer Cassano å ta ballen fra Chivu, som blir liggende på bakken, og legger en flott cross over til Guberti som får skutt på volley. Cesar klarer å få en hånd på den, men den klissvåte ballen ender opp i mål og Sampdoria er i teten.

Rett etter Sampdorias mål kommer Pandev inn for Biabiany, og i det 77. minutt blir Chivu byttet ut og Santon kommer inn. Sampdoria-målvakten Curci blir byttet ut med Junior Da Costa i det 78. minutt med en skade, og med dette får han også sin debut i Serie A.

Men det gikk ikke mer enn 90 sekunder før han slapp in sitt første mål. Cambiasso sentrer ballen til Coutinho som er ute på venste ving og unggutten får lagt inn til Eto’o som treffer på volley og stillingen er 1-1. Inter fortsetter presset, men kampen ender uavgjort og begge lagene får med seg ett poeng.

Inter: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu (Santon 77); Zanetti, Cambiasso; Biabiany (Pandev 63), Sneijder, Coutinho (Obi 88); Eto’o

Sampdoria: Curci (Junior Da Costa 78); Zauri, Volta, Gastaldello, Ziegler; Guberti (Marilungo 71), Palombo, Tissone (Poli 67), Koman; Cassano, Pazzini

Bilde: inter.it