Før kampen: SPAL – Inter

Forrige oppgjør mot nyopprykkede SPAL endte 2-0 etter en straffe fra Icardi og en voldsom volley fra Perisic. Nå er nysigneringene Lisandro Lopez og Rafinha med i troppen idet man virkelig trenger å få skuta på rett kjøl igjen.

Lazio spilte sin hengekamp i midtuka. Selv uten storscorer Immobile imponerte de, og gikk forbi Inter på tabellen. Roma på sin side klarte ikke mer enn uavgjort mot Sampdoria og befinner seg dermed fortsatt to poeng bak Inter.
Det er ingen hemmelighet at dette er en type kamp Inter må vinne om man skal nå målet sitt om Champions League-spill. Siden 2-0-kampen i september har SPAL bare vunnet to kamper – mot henholdsvis Genoa og Benevento. Bare Hellas Verona og Benevento har tatt færre poeng hele sesongen.
Mens Inter har hentet Rafinha og sendt Joao Mario på utlån til West Ham, har SPAL hentet solide Kurtic fra Atalanta. Sloveneren forventes å spille fra start i morgen, sammen med Grassi og Viviani. Tidligere Inter-spiller Felipe forventes også å starte.
D’Ambrosio er tilbake fra sin skade. Det betyr at Vanheusden, som nylig signerte ny kontrakt som strekker seg til 2022, er eneste spiller ute med skade. Cancelo virker å ha sementert plassen sin på høyrebacken, noe som trolig gjør at D’Ambrosio erstatter Santon på venstrebacken. Santon fikk såpass hard medfart etter sin involvering i Roma-målet forrige helg at han valgte å slette sin Instagram-profil.
Borriello, Schiavon og Konate mangler hos SPAL. Bonazzoli ble lenge sett på som et av de største talentene i Inter, men selv med Borriello ute, ser det vanskelig ut for unggutten å få startplass hos bunnlaget. Både Floccari og Paloschi er foran i køen.
Inter og SPAL har møttes 33 ganger tidligere i Serie A. 23 av gangene har Inter har tatt alle poengene, fire ganger har SPAL tatt alle poengene, mens man har delt poengene seks ganger. Det er i tillegg verdt å merke seg at Inter har scoret åtte mål med hodet denne sesongen, mens SPAL står med null.

Kamptropp

Målvakt: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni;
Forsvar: 2 Lisandro, 7 Cancelo, 13 Ranocchia, 21 Santon, 25 Miranda 29 Dalbert, 33 D’Ambrosio, 37 Skriniar, 55 Nagatomo
Midtbane: 5 Gagliardini, 8 Rafinha, 11 Vecino, 20 Borja Valero, 77 Brozovic
Angrep: 9 Icardi, 17 Karamoh, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva, 99 Pinamonti.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Cancelo – Skriniar – Miranda – D’Ambrosio
Vecino – Borja Valero
Candreva – Brozovic – Perisic
Icardi
Gomis
Cionek – Vicari – Felipe
Lazzari – Kurtic – Viviani – Grassi – Mattiello
Floccari – Antenucci
Kampen starter 12:30, og sendes på Viasport 2 og viaplay.no.
Kilde og bilde: inter.it