Før kampen: Inter–Crotone

Flere skuffende resultater har fulgt den dårlige perioden rundt juletider, men Inter henger fortsatt greit med rett under toppen av Serie A. 4. plassen holdes 3 poeng foran Roma, mens Lazio er 2 poeng foran på den viktige 3. plassen. Mulighetene for en godkjent plassering er med andre ord fortsatt i høyeste grad til stede, og Crotone hjemme på Giuseppe Meazza er i så måte en kamp som skal vinnes.

Crotone kommer til Milano med én fot såvidt over streken, bare to poeng skiller ned til SPAL på nedrykksplass. Det ble et overraskende trenerbytte i desember, med Inter-legenden Walter Zenga som potensiell redningsmann. Og Spider-Man har gjort en grei jobb så langt, med 4 viktige poeng mot nedrykksrivalene Verona og Cagliari etter en veldig tøff start mot Lazio, Napoli og Milan.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Cancelo – Skriniar – Miranda – D’Ambrosio
Gagliardini – Vecino
Candreva – Borja Valero – Perisic
Eder
Det store fraværet er antagelig Mauro Icardi, som likevel ryktes å være frisk nok til å komme på banen. Candreva er også noe tvilsom, noe som kan gi Davide Santon en sjanse på backen med Cancelo ett hakk foran på kanten.
Cordaz
Faraoni – Ceccherini – Capuano – Martella
Barberis – Mandragora – Benali
Ricci – Trotta – Stoian
Tumminello og Sampirisi er fraværende, ellers er det full tropp tilgjengelig for Walter Zenga.
Kampen begynner klokken 20.45, og sendes på Viasport 2.