Før kampen: Sampdoria – Inter

samp
Dagens motstander har ikke hatt noen god start på sesongen. Etter ti runder ligger Sampdoria på 16. plass, men befinner seg likevel bare tre poeng bak Inter. Havnebylaget har bare én seier på de siste åtte kampene i Serie A. Den var til gjengjeld mot erkerival Genoa.
Inter må fortsatt klare seg uten midtbanespillerne Medel, Melo og Kondogbia – de to sistnevnte grunnet skade. Med andre ord er det også denne runden bare fire midtbanespillere tilgjengelig for de Boer. Det betyr at vi med all sannsynlighet får se trioen Banega, Joao Mario og Brozovic fra start igjen. Det var en suksess i forrige kamp, da alle hadde over 90% i fullførte pasninger og løp over 11 km.
På den mer kontroversielle siden har den nederlandske treneren valgt å holde Jovetic og storsignering Gabriel Barbosa hjemme i Milano. I tillegg tror de italienske mediene at Perisic atter en gang benkes fra start.
I Sampdoria finner man Inter-kjenningene Ricky Alvarez, Silvestre, Dodo, Palombo og Viviano, men det ser bare ut til at Silvestre vil få starte mot sin gamleklubb. Palombo og Viviano er skadet, mens Ricky og Dodo trolig må belage seg på en benketilværelse. Videre er Carbonero og Pavlovic utilgjengelige.
Mauro Icardi og Eder har en fortid i Sampdoria. Førstnevnte har gjort sin tidligere klubb til en av sine favorittmotstandere i Serie A. Bare Empoli har fått smake på flere scoringer fra Icardi siden overgangen. Sampdoria har bare vunnet én gang mot Inter på de siste elleve forsøkene.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni
Forsvar: Andreolli, Ranocchia, Ansaldi, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo, Miangue
Midtbane: Joao Mario, Banega, Gnoukouri, Brozovic
Angrep: Palacio, Icardi, Biabiany, Eder, Perisic, Candreva

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Ansaldi – Miranda – Murillo – Nagatomo
Brozovic – Joao Mario – Banega
Candreva – Icardi – Eder
Puggioni
Sala – Silvestre – Skriniar – Regini
Barreto – Torreira – Linetty
Fernandes
Quagliarella – Muriel
Kampen starter 20:45, og sendes på viaplay.no og Viasat Sport

Kilde og bilde: inter.it