Før kampen: Atalanta – Inter

icardiatal
Frank de Boer har ikke hatt en enkel start som trener for Inter. Etter pengebruken i sommer forventes det å kjempe om Champions League-spill neste år. Hverken spillet eller poengfangsten har vært som ønskelig, og skal vi tro de italienske aviser har det allerede begynt å brenne under føttene på nederlenderen.
Etter et pinlig tap mot Cagliari forrige helg, er det Atalanta som nå står for tur. Laget fra Bergamo startet sesongen dårlig med bare én seier på de første fem kampene, men har nå fått fart på sakene. På de siste tre kampene har Gasperinis menn plukket syv poeng, samt holdt nullen mot både Napoli og Fiorentina.
Ingen hos Atalanta må stå over kampen grunnet skade. Det betyr blant annet at Mauricio Pinilla er med for vertene. Chileneren er en tidligere Inter-spiller, men har ikke vært i mindre enn 13 klubber siden den gang.
Situasjonen ser nesten like bra ut hos Inter. De Boer har tatt ut de fleste av sine foretrukne spillere, med unntak av Andreolli, Biabiany og Melo.
Inter har møtt Atalanta i Bergamo 55 ganger tidligere. Inter har vunnet 22 av dem, 20 har endt uavgjort, mens hjemmelaget har vunnet 13 ganger.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni
Forsvar: Ranocchia, Ansaldi, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo, Yao
Midtbane: Joao Mario, Kondogbia, Medel, Banega, Gnoukouri, Brozovic
Angrep: Palacio, Icardi, Jovetic, Eder, Perisic, Candreva, Gabriel Barbosa

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Ansaldi – Miranda – Murillo – Santon
Joao Mario – Medel
Candreva – Banega – Perisic
Icardi
Berisha
Masiello – Toloi – Konko
Conti – Kessie – Freuler – Drame
Gagliardini
Petagna – Gomez
Kampen starter 15:00, og sendes på viaplay.no

Kilde og bilde: inter.it