Før kampen: Inter–Partizan

For man har allerede fått noen signaler om at ting ikke vil gå for seg helt som vanlig i morgen, da Partizans supportere er noen av Europas mest fryktede. Det sies at to adskilte grupper innen Partizan-ultrasen har valgt Milano til å skvære opp. Den italienske journalisten Tancredi Palmeri valgte å betegne det som «fighting pitch». Derfor samarbeider det italienske og det serbiske politi tett, og i dag stoppet de 300 ultrastilhengere allerede før de fikk kommet seg på bussene til Milano. Det er også ulovlig å selge alkohol fra onsdag i områdene rundt stadion. Det er også første gang serbiske supportere drar til Italia siden landskampen i 2010, hvor Italia ble tildelt seieren etter at de serbiske supporterne saboterte kampen.

Diego Milito

Inter undervurderer ikke Partizan

Partizan kommer med et ungt lag, blant annet 94-modellen Lazar Markovic, som Inter har vist interesse for tidligere. De siste ni kampene deres, har de vunnet sju kamper, spilt én uavgjort og tapt én. På den andre siden er det et lag som tapte 3–2 mot Tromsø i august. I Europa League har de heller ikke imponert, med uavgjort mot Neftçi og tap mot Rubin Kazan.

Inter på sin side mangler Dejan Stankovic, Cristian Chivu og Wesley Sneijder. I tillegg kjente Joel Obi til en småskade, og for å ikke risikere noe, blir ikke han med i morgen. Noe som kan være smart, siden han har vært ute i nærmere fem måneder med skade. Ricky Alvarez blir heller ikke med. Ikke fordi han er skadet, men fordi han ikke er med på EL-listen.

Inter annonserte før sesongen at de var «in it to win it» angående Europa League. De to første kampene har de derimot flere fått hvile og flere unge fått sjansen. Blant annet var målscorerne i forrige Europakamp 19, 20 og 21 år. I morgen kommer man trolig til å la spillere hvile, men med en litt mer seriøs tone bak det hele. Troppen som har blitt tatt ut består for meste av rutinerte karer, med et par innslag av ungdommelig kraft. Andrea Stramaccioni sier at han vurderer alle spillerne til å starte, og at form er veldig viktig for han.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Handanovic, 27 Belec, 32 Cincilla

Forsvar: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo

Midtbane: 14 Guarin, 16 Mudingayi, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 31 Pereira

Angrep: 7 Coutinho, 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano

Trolig lagoppstilling

Det er vanskelig å si hvilke spillere som starter i morgen, men Handanovic kommer med all sannsynlighet til å stå i mål. Matias Silvestre starter i forsvar, mens Nagatomo og Pereira ser ut til å starte på backene. Guarin starter på midtbanen, og Coutinho starter bak Livaja og/eller Palacio. Det har dog kommet antydninger om at Ranocchia og Cambiasso danner forsvar sammen med Silvestre, mens Zanetti, Guarin og Gargano fyller rommet mellom Nagatomo og Pereira. Eventuelt blir én av Zanetti, Guarin eller Gargano ofret slik at Livaja og Palacio kan spille foran Coutinho. Hvis ikke, vil enten Livaja eller Palacio starte på topp alene.

Skal man følge magefølelsen, tipper undertegnede følgende lag:

Handanovic
Ranocchia – Cambiasso – Silvestre
Nagatomo – Guarin – Gargano – Zanetti – Pereira
Coutinho
Livaja

Denne oppstillingen kan også fort gjøres om til 4-4-1-1 med at Cambiasso går opp på midtbanen, mens Pereira og Nagatomo faller ned

Kampstart er torsdag klokken 19.00, og kampen kan ses på CMore Live og csports.no.

Bilde: inter.it