Før kampen: Inter–Parma

Vel ble det seier og avansement mot Trapani i Coppa Italia, men måten det ble gjort på, imponerte de færreste. I serien går det også litt trått, med bare 3 seire på de siste 9 kampene. Det holder ikke hvis man skal konkurrere om Champions League-plass, og Rafa Benitez’ Napoli ser ut til å bli den største utfordreren i så måte.

Juventus har allerede begynt å løpe av gårde, og ser tidvis like sterke ut som de to foregående sesonger. Med Romas uforlignelige start blir det også vanskelig å utfordre høstens store overraskelse. For å være realistisk fremstår tredje plass som et naturlig mål for et gjenfødt Inter, og da kommer det opp tre avgjørende kamper før jul, først med Parma, dernest Napoli (B) og Milan i derbyet.

Jonathan

På motsatt halvdel står et Parma i ganske fin form, og selvfølgelig handler det mye om Antonio Cassano. Den vesle magikeren scoret seiersmålet borte mot Napoli, og er nok veldig klar for å møte sin gamle klubb på et kveldsvakkert Stadio Giuseppe Meazza. Sammen med fartsfenomenet Jonathan Biabiany og stadig bedre Marco Parolo, finnes det nok av trusler mot Mazzarris Inter.

Mysteriet Kovacic

Da han kom inn i fjor vinter, ble han umiddelbart opphøyd til Inters store fremtidshåp. Men denne sesongen har ikke Mateo Kovacic fått veldig mye tillit under den nye ledelsen. Noe av det kan tilskrives skadetrøbbel i oppkjøringen, og fokus på defensiv trygghet, men for mange Interisti smerter det å se et udiskutabelt talent av dette formatet sitte på benk og tribune.

Den siste uken har det også dukket opp spekulasjoner om at han ikke kommer til å starte denne helgen heller, og at utlån i januar er en mulighet. Saphir Taïder har ikke gjort noen dårlig jobb, og passer mer sømløst inn i et Mazzarri-lag. Med Ricky Alvarez og Fredy Guarin som skaperne bak en hardt arbeidende spiss, finnes det også argumenter for å gå for et mer defensivt midtbaneoppsett.

Javier Zanetti

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 30 Juan Pablo Carrizo, 12 Luca Castellazzi

Forsvar: 2 Jonathan, 4 Javier Zanetti, 5 Juan Jesus, 6 Marco Andreolli, 14 Hugo Campagnaro, 18 Wallace, 23 Andrea Ranocchia, 31 Alvaro Pereira, 35 Rolando, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 10 Mateo Kovacic, 11 Ricky Alvarez, 13 Fredy Guarin, 16 Gaby Mudingayi, 19 Esteban Cambiasso, 21 Saphir Taider, 90 Patrick Olsen

Angrep: 7 Ishak Belfodil, 8 Rodrigo Palacio, 28 George Puscas

Inter har fortsatt Diego Milito og Mauro Icardi ute, mens Zdravko Kuzmanovic er på vei tilbake, men ikke helt restituert. Yuto Nagatomo er ikke 100 prosent, men havner i troppen og står sannsynligvis bak Javier Zanetti i startkøen.

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Campagnaro – Rolando – Juan Jesus
Jonathan – Taïder – Cambiasso – Zanetti
Alvarez – Guarin
Palacio

Ingen store overraskelser i Gazzetta sitt forslag denne uken, men som nevnt havner både Nagatomo og Kovacic på benken i en slik oppstilling. Andrea Ranocchia og Juan Jesus står begge i fare for en suspensjon med et gult kort, og de neste to kampene er som kjent Napoli og Milan.

Mirante
Cassani – Paletta – Lucarelli – Gobbi
Gargano – Marchionni – Parolo
Biabiany – Cassano – Sansone

Roberto Donadoni mangler Galloppa og vår egen Joel Obi, men reiser ellers med fullt lag.

Bilder: inter.it