Spillerbørs: Inter–Trapani

Carrizo: Hadde en rolig førsteomgang. Litt mer å ta tak i i andre omgang, og hadde flere gode og sikre involveringer. Kunne ikke lastes for målene: 6

Andreolli: Var god i første omgang med solid og aggressivt duellspill, men hadde store problemer i andre omgang, hvor samspillet i forsvar overhodet ikke stemte: 5

Ranocchia: Full kontroll i første omgang. Er solid i alt han foretar seg. Mistet fullstendig kontrollen i andre omgang, og takket være en god Carrizo slapp Inter med skrekken: 5

Juan: God førsteomgang, med vanlig godt og aggressivt forsvarsspill. Andre omgang bar preg av usikkerhet, og hele forsvaret hadde store problemer mot slutten av kampen. Byttet ut på tampen: 5

Wallace: Svak kamp av Wallace. Er mye involvert i det offensive spillet, men bommer med nesten alt av pasninger og innlegg: 4

Guarin: Skåret tidlig 1-0 på et hardt, men noe heldig frispark. Ellers var det en vanlig berg og dalbane kamp av den kraftige colombianeren: 5

Mudingayi: Var knallhard i duellene, leste spillet godt og hadde mange ballvinninger på midtbanen. Litt for mange unødvendige balltap og feiladresserte pasninger: 7

Taider: Klarer på mystisk vis å bomme på mål fra tre meter, men skåret senere sikkert på straffe. Alt i alt en ganske nøytral kamp: 5

Pereira: En ok kamp av arbeidsjernet. Hadde målgivende til Belfodil, og slo gode dødballer. Jobber ellers bra og gir som vanlig juling i duellene: 5

Kovacic: God kamp av kroaten. Gjør seg spillbar, strør om seg med gode pasninger og går enkelt forbi motstandere. Ble byttet ut tjue minutter før slutt: 7

Belfodil: Var mye involvert i det oppbyggende spillet. Viser god fysikk ved å vinne mange dueller, samt at han var flink å holde på ballen på lange oppspill og i pressede situasjoner. Skåret 2-0-målet, og ble byttet ut mot slutten: 6

Olsen: Ble byttet inn og fikk spille de siste tjue minuttene. Viste glimtvis god nærteknikk og godt overblikk, men det unge talentet rakk ikke vise særlig mer enn det: 5

Bonazzoli: Fikk de siste ti minuttene, men rakk bare å brenne en stor mulighet bare minuttet etter entreen. Verdt å nevne er at dette var hans debut, og med det er han tidenes yngste Inter-spiller.

Donkor: Entret banen få minutter før slutt og ble ikke vurdert.