Før kampen: Inter–Lazio

Flere var i harnisk da ledelsen valgte å kvitte seg med de Boer så tidlig, men ser på man kampstatistikken før og etter hans avskjed, tyder det meste på at man gjorde det riktige når man først hadde ansatt nederlenderen. De seks første kampene med annen trener har resultert i 4-1-1, i motsetning til 1-1-4 i hans seks siste kamper.
suningtrening
I kveld venter Lazio på motsatt banehalvdel. Det blir ekstra spesielt for flere av Inters menn. Faktisk har alle tre keeperne Inter har med seg en forhistorie i hovedstadsklubben. Det samme gjelder Candreva og trener Pioli. Inter og Lazio har møttes 147 ganger tidligere, med 59 seire til Inter og 35 seire til Lazio.
Som kjent er Medel er ute med skade, og når både Joao Mario (gule kort) og Felipe Melo (rødt kort) pådro seg suspensjon i forrige kamp, er det en tynt besatt midtbane. Med i troppen er det bare med fire midtbanespillere.
Hos Lazio er stoda en noe annen. Bare Radu er ute med skade, som betyr at de kan stille med en tilnærmet toppet mannskap.
Lazio er for tiden på fjerdeplass, á poeng med Napoli på tredje. Den relativt uerfarne Simone Inzaghi har gjort en solid jobb, og har plukket syv poeng mer enn Inter.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni
Forsvar: Andreolli, Ranocchia, Ansaldi, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo, Yao
Midtbane: Kondogbia, Banega, Brozovic, Gnoukouri
Angrep: Palacio, Icardi, Biabiany, Eder, Perisic, Candreva, Barbosa

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Miranda – Murillo – Ansaldi
Brozovic – Kondogbia
Candreva – Banega – Perisic
Icardi
Marchetti
Basta – De Vrij – Wallace – Lulic
Parolo – Biglia – Milinkovic
Felipe Anderson – Immobile – Keita
Kampen starter 20:45, og sendes på Viasat Sport og viaplay.no.

Kilde og bilde: inter.it