Før kampen: Udinese – Inter

Pioli tok over et lag som knapt klarte å plukke poeng, men siden italienerens inntog i klubben er det bare Napoli som plukket flere poeng i Serie A enn Inter. Det til tross for at motstanden har hett Milan, Fiorentina, Napoli, Sassuolo, Lazio og Genoa. Nå er det Udinese som venter.

Udinese ligger for tiden på 10. plass og har på så måte levert helt som forventet, men Delneris mannskap var, i likhet med Inter, i god form før pausen. De har ikke tapt i Serie A siden 27. november, og står med tre seire og én uavgjort siden den gang. Det inkluderer en sterk seier mot Atalanta på bortebane.
Hertaux er eneste spiller på Udineses skadeliste, men de mister blant annet Badu og Wague til Afrikamesterskapet. Tidligere Inter-spiller Felipe er ventet å starte, mens Faraoni trolig benkes fra start.
Hos Inter er Medel den eneste skadde. Melo forventes å signere for Palmeiras innen kort tid, og er heller ikke med. Jovetic er ønsket av Sevilla og kinesiske klubber, og finnes ikke i kamptroppen.
Lagene har møttes 86 ganger tidligere, hvor Inter har vært det seirende laget i 41 tilfeller, mens Udinese har tatt alle poengene 20 ganger. Inter har vunnet seks av de siste åtte kampene på Stadio Friuli, men Udinese har vunnet de to siste gangene de har spilt lunsjkamper.
Mauro Icardi ble for litt siden tidenes yngste spiller til å nå 70 mål i Serie A. Skulle han få sitt 15. mål for sesongen mot Udinese, blir han den eneste sammen med Vieri og Ibrahimovic til å score 15 mål i Italias øverste divisjon tre sesonger på rad.

Kamptropp

Keeper: Handanovic, Carrizo, Berni
Forsvar: Andreolli, Ranocchia, Ansaldi, Santon, Murillo, Miranda, D’Ambrosio, Nagatomo
Midtbane: Joao Mario, Kondogbia, Banega, Brozovic, Gnoukouri
Angrep: Palacio, Icardi, Biabiany, Eder, Perisic, Candreva, Barbosa

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
D’Ambrosio – Miranda – Murillo – Ansaldi
Brozovic – Kondogbia
Candreva – Joao Mario – Perisic
Icardi
Karnezis
Widmer – Danilo – Felipe – Samir
Fofana – Kums – Jankto
De Paul – Zapata – Thereau
Kampen starter 12:30, og sendes på Viasat Sport og viaplay.no.

Kilde og bilde: inter.it