– Det er vår plikt å sikte mot toppen

Roberto Mancini mot AC Milan
Inter tok sin tredje strake seier, står dermed med ni poeng og leder Serie A for første gang på mange år.

“Det å vinne derbyet i den tredje runden er svært viktig fordi laget ikke har sett seg enda. Det var en jevn og spennende kamp, men ingen av lagene kan nå sitt beste potensial så tidlig i sesongen,” sa Mancini til Sky Sport etter kampen.

“Seieren gir oss et boost i perioden som kommer. Det er fortsatt en lang vei å gå, men tabellen viser at vi må fortsette å jobbe som vi har gjort. Vi er Inter så vi er pliktige til å sikte høyt.”

Journalistene utenfor Giuseppe Meazza var kvikke med spørsmålet om Inter er gode nok til å vinne Serie A denne sesongen.

“Sesongen er fortsatt lang og vi har mye arbeid å gjøre. Det er mange gode lag i Serie A og samtlige sikter mot Scudettoen. Men Juventus, Roma og Napoli er alle tre bedre rustet til å ta gullet enn det vi er.

“Jeg valgte å starte med Medel i midtforsvaret fordi han kjenner Milans angripere godt. Han har også spilt mye i forsvar for Chile, samtidig er han en erfaren fotballspiller som er smart. Han gjør de riktige bevegelsene og vet når han skal bryte spillet.

“Ranocchia har ikke spilt på en stund og var samtidig ikke helt klar for å starte derbyet.”

Begge Milano-klubbene har vært aktive på overgangsmarkedet og Mancini var fornøyd med hvordan nyervervelsene taklet kampen.

“Melo er en fantastisk spiller som jeg ble kjent med i Galatasaray. Han er en aggressiv vaktbikkje som har mye erfaring. Han spilte en strålende kamp.

“Perisic kan spille over alt, men ikke glem at han hadde trent med laget i bare tre dager. Vi må hjelpe både ham og de andre signeringene så de tilegner seg laget.

“Murillo gjorde noen feil som kunne endt gale, men han gjorde opp for feilene med en fantastisk andreomgang. Vi har mange unge spillere som kommer til å gjøre feil, men vi skal bli bedre.”