Bommenes aften

Det hele endte i et antiklimaks, og bommene dominerte på linje med Carlsens sjakkspill. Forhåpningene var store i forkant av dagens kamp, men Bologna, som ligger og vaker rett over nedrykkssumpen, viste fort at de ikke er et lag man skal ta lett på. Piolis menn straffet et sovende Inter tidlig i kampen, og måtte slite med et hardtarbeidende hjemmelag resten av kvelden.

Hugo Campagnaro

Allerede før kampen var i gang kunne man merke en viss irritasjon blant fansen. Mazzarri fortsatte å foretrekke blant annet Taider og Guarin fremfor Kovacic, og det var nettopp den tidligere Bologna-spilleren som skapte uro tidlig i kampen. Før uret hadde tikket to minutter, kom Taider inn i en duell med Morleo og måtte bøte med det gule kortet. Da han noen få minutter senere holdt igjen en Bologna-spiller som var på full fart forbi forsvaret, kunne Rossoblu sitt angrep lett fortsette sin ferd mot Handanovic idet Inter-spillerne holdt pusten i frykt for et rødt kort. Bologna og Kone gjorde ingen feil, og 1–0 var et faktum før det første kvarteret var spilt.

Første omgang fortsatte med et press fra gjestene. Sjansene var enorme, men målene uteble. Den største var trolig da Pereira bommet på åpent mål, og Taider ikke klarte å dra nytte av returen. Ellers hadde Palacio to sjanser som han på en vanlig dag hadde satt i blinde. Det gjorde han dog ikke søndag kveld, og lagene gikk til pause med en noe ufortjent ledelse til vertene.

Walter Mazzarri

Til tross for at målene ikke var å se, valgte Mazzarri å fortsette andreomgangen med de samme elleve som avsluttet førsteomgangen. Kanskje ikke så dumt, da vi ikke måtte vente lenge på utligningen. Den solide Jonathan mottok ballen fra den litt mindre flinke Guarin, og hadde lite problemer med å ha litt flaks for å få ballen i mål. Den tidligere Juventus-spilleren Sørensen hjalp motvillig til, og var med på å lure Curci i Bologna-målet.

Inter bygde opp et stort sjanseantall i forkant av utligningen, men dabbet litt av etter den. Guarin og Juan Jesus hadde hver sine sjanser til å avgjøre, men ingen av dem kunne slå seg stolt på brystet og kampen endte dermed i et skuffende 1–1-resultat.