Før kampen: Bologna – Inter

Etter én uke med landslagspause, er Inter klare til å opp igjen kampen i Serie A. Og etter at Cassano fikk herje vilt mot Rafas menn, burde det ikke være noe i veien med motivasjonen. Selv om det allerede tidlig i sesongen så ut til å danne seg et klart skille fra topp tre og resten, blir det nå en intens kamp for å få spille i det gjeve selskap i Europa neste år og de millionene som følger. Napoli har fått kjenne på følelsen av å måtte kjempe på flere fronter, og må nå begynne å se seg bakover på tabellen.

Bologna har hatt en begredelig sesong, og ligger for tiden på 17. plass. Det ligger langt under fansens forventninger, og ennå verre blir det om man ser nærmere på hjemmestatistikken. Dem har bare vunnet to kamper på eget gress de siste elleve kampene, og har ellers lite å skryte av. Bedre blir det ikke av at Inter ikke har tapt på bortebane siden 5. mai.

Bologna er i tillegg inne i sin lengste periode uten seier mot Inter. Deres forrige seier mot de blåsvarte kom 10. februar 2002, da blant annet Seedorf noterte seg på måltavlen for Inter. Den statistikken er Mazzarri trolig gira på å opprettholde når han møter sin tidligere klubb senere i dag. Inter har heller ikke sluppet inn mål etter Denis scoret utligningsmålet for Atalanta. Siden den gang har det gått 245 minutter.

Hos Bologna sliter Mantovani, Gimenez og Cherubin med skader, mens Inter-spilleren Diego Laxalt trolig starter på benken. Likevel er ikke lagoppstillingen helt fri for Inter-spillere, da den deleide Krhin ser ut til å starte på midtbanen sammen med blant annet Alessandro Diamanti.

Situasjonen er litt verre Thohirs nye menn. Diego Milito, Mauro Icardi, Chivu, Kuzmanovic og Samuel er ute, mens Ranocchia er suspendert for sitt røde kort. Derfor fortsetter rokeringen i forsvaret, og i morgen ser kombinasjonen ut til å bli Campagnaro, Rolando og Juan Jesus. Javier Zanetti gjorde sitt comeback i forrige runde, men Mazzarri vil ikke risikere noe, og Jonathan og Nagatomo fortsetter som backduo. Kovacic herjet fritt mot Island i siste kvalikkamp, men tilliten hos klubbtreneren ser ikke ut til å vokse av den grunn. Gazzetta tror Taider, Cambiasso og Ricky Alvarez spiller på midtbanen med Guarin og Palacio foran seg.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Samir Handanovic, 30 Juan Pablo Carrizo, 12 Luca Castellazzi

Forsvar: 2 Jonathan, 4 Javier Zanetti, 5 Juan Jesus, 6 Marco Andreolli, 14 Hugo Campagnaro, 18 Wallace, 31 Alvaro Pereira, 35 Rolando, 54 Isaac Donkor, 55 Yuto Nagatomo

Midtbane: 10 Mateo Kovacic, 11 Ricky Alvarez, 13 Fredy Guarin, 16 Gaby Mudingayi, 19 Esteban Cambiasso, 21 Saphir Taider, 90 Patrick Olsen

Angrep: 7 Ishak Belfodil, 8 Rodrigo Palacio, 28 George Puscas

Trolig lagoppstilling

Handanovic
Campagnaro – Rolando – Juan Jesus
Jonathan – Taider – Cambiasso – Ricky – Nagatomo
Guarin
Palacio

Kampen sparkes i gang kl. 20.45, og vises på gratiskanalan Canal9.