Spillerbørs: Inter–Parma

Inters lag mot Parma

Handanovic: 5

Hadde en tabbe av dimensjoner rett før pause, som gav Parma ledelsen. Utenom tabben spilte sisteskansen en ok kamp, med noen gode inngripener. Kan ikke lastes for de to andre skåringene.

Campagnaro: 5

Villig offensivt, og er involvert i mye av det offensive spillet på høyresiden. Er oppofrende i det defensive, og har noen gode blokkeringer.

Ranocchia: 5

Glapp markeringen på Sansone i forkant av det første målet. Har noen viktige klareringer, samt noen gode blokkeringer, særlig på Biabianys skudd.

Juan: 5

Hadde sammen med resten av forsvaret nok en kaotisk og rotete dag på jobb. Spilte en svak førsteomgang, men ble mer aggressiv og bedre en mot en etter hvilen.

Jonathan: 7

Hadde problemer med Gobbi i starten, men brassen ble bare bedre og bedre. Var hele tiden involvert, kom stadig rundt forsvaret og kom til mange gode innlegg, blant annet innlegget som førte til utligningen. Ble byttet ut etter sytti minutter.

Kovacic: 6

Hadde mye ballkontakt, og viste stor ro og et godt overblikk. Styrte mye av det offensive spillet for Inter med gode driv og driblinger, samt mange gode avleveringer både i lengderetning, men også ut på kantene.

Cambiasso: 5

Spilte en svak førsteomgang med mange feilpasninger. Løftet spillet i andreomgang. Tapte duellen mot Sansone som enkelt utlignet. Hadde også en god mulighet å avgjøre kampen for Inter, men skuddet gikk rett på Mirante.

Alvarez: 5

Spilte sin svakeste kamp på lenge. Hadde store problemer med å skape noe offensivt, og var aldri en trussel for Parmaforsvaret. Slo dog et perfekt innlegg som Palacio vakkert gjorde mål av.

Zanetti: 5

Hadde som i forrige kamp problemer med å tilpasse seg rollen på venstre flanke. Legger ned et solid arbeid defensivt, men kommer aldri helt med i kampen offensivt. Ble byttet ut tjue minutter før slutt.

Guarin: 6

Litt bedring å spore hos colombianeren. Legger som vanlig ned vanvittig med innsats, og hadde mange gode kombinasjoner med Jonathan på høyresiden. Slår mange uventede og kreative pasninger, men fortsatt er det litt for mange balltap. Skårer Inters tredje mål. Byttet ut mot slutten.

Palacio: 8

Bommet på uforklarlig vis fra tre meter tidlig i kampen, men rettet det opp med å skåre to mål, hvorav det ene var på et vakkert hodestøt. Assisterte Guarins skåring, hvor han på flott vis header ballen ned til Guarin som på det påfølgende skuddet skårte.

Nagatomo: 5

Entret banen etter sytti minutter for Zanetti. Gav Inter mer offensiv kraft, noe Zanetti slet med.

Belfodil: 4

Kom inn og spilte det siste kvarteret, uten å markere seg.

Taider: –

Fikk bare noen få minutter på banen, og blir ikke vurdert. Hadde uansett noen gode pasnings- og innleggs muligheter han ikke tok vare på som ble for upresise.