Real Madrid 1–1 Inter

Inter startet Guinness International Champions Cup (ICC) med seier mot Real Madrid på straffespark. De regjerende Champions League og ICC vinnerne tok ledelsen i første omgang etter en drømmescoring av Gareth Bale.

Inter utlignet i andre omgang på straffe. Vidic ble felt i feltet på et hjørnespark og dommeren så ingen annen utvei enn å blåse straffespark. Icardi gikk frem og satte straffen i mål.

Et uavgjortresultat var på alle måter et helt rettferdig resultat, to lag med hver sin omgang. Real Madrid var det førende laget i første omgang, mens Inter styrte det meste av spillet i den andre omgangen.

Noen husker kanskje at Carrizo ble helten mot Juventus på straffespark konkurranse i samme turnering i fjor. Han fikk spille den siste halvtimen og sto dermed i mål for Inter under straffesparkene.

Isco var første mann ut for Real Madrid, en straffe Carrizo reddet. Vidic tok Inters første straffe og scoret, mens Nagatomo bommet. I mellomtiden hadde de Tomas overlistet Carrizo.

Real Madrids tredje straffe ble tatt av Illaramendi, men også denne gangen reddet Carrizo. Juan overlistet Fernanez i Madrid målet før Mascarell sendte sin straffe utenfor. Dermed var det klart for Icardi igjen, som scoret på straffen som gav Inter seieren. (2-3).

Real Madrid 1-1 Inter (Pause: 1-0) Inter vant 2-3 på straffespark

Real Madrid: Diego Lopez (Jesus Fernandez 45); Carvajal, Pepe (Derik 64), Nacho, D. Llorente; Vazquez, Medran (Mascarell 64), Illarramendi, Isco; De Tomas (Sobrino 53), Bale (M. Llorente 46).

Inter: Handanovic (Carrizo 63); Ranocchia (Andreolli 63), Vidic, Juan Jesus; D’Ambrosio, Jonathan (Bonazzoli 90), Kuzmanovic (M’Vila 63), Obi (Krhin 78), Dodò (Nagatomo 78); Botta (Laxalt 80), Icardi.

Inters neste kamp er mot Manchester United, natt til onsdag kl 01:30. Kampen kan sees på TV 2 Sport Premium eller TV 2 Sumo.