Pirelli Cup nummer 14 spilles natt til søndag

For fjortende år på rad inviterer Inter en høyprofilert motstander til kamp om Pirelli-troféet. I år er det Manchester City som skal utfordres i Baltimore.
M&T Bank Stadium
Det er ikke første gang klubbene har med hverandre å gjøre i sommer. Mario Balotelli-føljetongen er ennå ikke avsluttet, og spissen har blitt med sin nåværende klubb til USA for å møte blant annet sin største interessent.
Inter skal spille tre kamper i løpet av USA-turen, og begynner altså med å kjempe om det årlige Pirelli-troféet på M&T Bank Stadium i Baltimore, MD. Flere spillere er fortsatt på ferie eller akkurat tilbake, andre i spesielle opptreningsprogram. Likefullt blir det den første muligheten til å se Rafael Benitez sitt Inter i aksjon.
Manchester City på sin side har styrket laget betraktelig foran denne sesongen, nylig ble Aleksandar Kolarov den fjerde store signeringen for laget med den tilsynelatende uendelige pengestrømmen. Tidligere i sommer har de lyseblå hentet David Silva, Jérôme Boateng og Yaya Touré.
Natt til torsdag spilte City mot meksikanske Club America og brukte 19 spillere på å spille 1–1 og vinne på straffer. Formasjonen varierte også stort gjennom kampen, så man kan forberede seg på to lag som ønsker å prøve seg frem i Baltimore.
Fredag holdt Inter pressekonferanse i Philadelphia, der Javier Zanetti snakket om sine forventninger til kampen, og om en spiller som ikke er med i kamptroppen:

«Vi vil spille, selv om alle vet at dette er bare forberedelser til den første offisielle kampen i Supercupen mot Roma. Vi jobber hardt med en ny trener som har planlagt godt, og for hver dag som går overfører han sin filosofi til oss. Balotelli? Han er her med oss og gjennomfører et individuelt treningsprogram på grunn av muskelplager, men det er ingen problemer med han.»

Balotelli spiller altså ikke nattens kamp, men Rafael Benitez avdramatiserte det hele:

«Hele gruppen er sliten, i større eller mindre grad, men det er normalt i denne perioden. Vi bestemmer dermed hvem som bør spille mot City og hvor lenge de spiller, vi ønsker ikke å risikere noe på denne tiden av sesongen.»

Inter offentliggjorde også på fredag hvilke nummere spillerne skal bruke i treningsturneringen, her var det få overraskelser, men Coutinho og Burdisso har ihvertfall nå fått tildelt egne nummer i Inter-stallen.
1 Julio Cesar; 2 Cordoba; 4 Zanetti; 5 Stankovic; 6 Lucio; 8 Thiago Motta; 9 Eto’o; 11 Sulley Muntari; 12 Castellazzi; 13 Maicon; 16 Burdisso; 17 Mariga; 18 Suazo; 19 Cambiasso; 20 Obi; 21 Orlandoni; 22 Milito; 23 Materazzi; 24 Rivas; 25 Samuel; 26 Chivu; 27 Pandev; 29 Coutinho; 30 Amantino Mancini; 31 Alibec; 33 Obinna; 34 Biraghi; 39 Santon; 40 Nwankwo Obiora; 45 Balotelli; 50 Biabiany; 54 Dell’Agnello; 57 Natalino; 92 Gallinetta.
Kilde: inter.it
Bilde: inter.it