Perišić til ICN: – Inter ville ha meg allerede i januar

Det har blitt vident kjent at Inter lå langflate etter den kroatiske fotballstjernen Perišić hele sommeren, før man i sluttrundene av vinduet endelig fikk has på den målfarlige kantspilleren. Men til Inter Club Norvegia avslører han at Mancini og Ausilio jaktet på han allerede i januar.
– Inter kjempet hardt for å få meg, og vi har vært i kontakt lenge. De ville ha meg allerede i januar, men Wolfsburg ville ikke gi slipp på meg da. Inter er en stor klubb, og jeg er glad for å kunne være en del av denne klubben, sa kroaten i etterkant av det forsmedelige tapet mot Norge.
Selv om det ikke er mange dagene siden Perišić ble klar for Inter, og til tross for at han ikke var i Milano før tirsdag morgen, har han allerede blitt fortalt hvordan det er å få oppleve Milano-derbyet på banen.
– Brozovic har fortalt meg mye om derbyet og stemningen rundt. Det blir en tøff kamp, men vi skal kjempe for å vinne. Jeg gleder meg til å spille.
Ivan Perisic og Marcelo Brozovic

Brozović: – Jeg må kjempe for plassen min

Inter har handlet intensivt på markedet i sommer, og hele ti nye spillere som kjemper om en plass på førstelaget har funnet veien gjennom portene på Appiano Gentile. Det har skjerpet sansene hos Brozović.
– Det er mange spillere som har kommet inn, noe som gjør at jeg må jobbe hardt for å få spille. Nå er jeg klar for derbyet, og det blir en bra mulighet for å vise at jeg fortjener plassen.
Publikumsfavoritten Mauro Icardi har blitt utnevnt som ny kaptein, og blir med sine 22 år den yngste Inter-kapteinen i et derby siden Bruno Bolchi i 1961/62. Det tror ikke Brozović blir noe problem for den omdiskuterte argentineren.
– Valget stod mellom han og Medel, men treneren valgte til slutt Icardi. Alle spillerne respekterer han, og selv om han er ung tror jeg det kommer til å gå bra.
Kilde: Ali Alsaad
Bilder: inter.it