Ny side, og vi trenger din hjelp!

Giuseppe Meazza

Den uoffisielle norske supporterklubben for F.C. Internazionale Milano startet for et år siden med lanseringen av internorge.com. Nå har vi gått over i en ny fase, med nytt domene og langt fremskredet arbeid med å bli offisiell supporterklubb i Inter-systemet. Organisasjonen er opprettet i Brønnøysundregisteret, og vi har dermed kunnet skaffe oss et .no-domene og en bankkonto for organisasjonen. Arbeidet med å registrere medlemmer og ta imot betaling har vist seg å være krevende, men vi jobber kontinuerlig med å snekre sammen en løsning som fungerer. I dette arbeidet takker vi for deres tålmodighet.

Behov for nye skribenter

Inter Club Norvegia er et nettsted som må drives av brukerne på frivillig basis, og vi har det første året hatt stor hjelp fra flere dyktige og ivrige bidragsytere. Det er imidlertid ikke enkelt å få tiden til å strekke til, og noen av våre skribenter har mer eller mindre måttet legge pennen på hylla. Så for å drive siden videre, har vi behov for folk som har tid og lyst til å bidra med forhånds- og etteromtaler av kamper, spillervurderinger og generelle nyheter. Ta kontakt om du har lyst og evner til å bidra til et bedre og mer levende nettsted! Send en e-post til kontakt@fcinter.no.

Tilbakemeldinger

Som nevnt er ICN et nettsted først og fremst laget for deg som er glad i Inter. Derfor ønsker vi å høre hva du mener, hvilke ønsker du har for innhold, hva vi bør fokusere på og hva vi kan bli bedre på. Alt av tilbakemeldinger settes pris på. Som nevnt på vår Facebook-side vil internorge.com være ute av drift fra 22. februar, og fcinter.no blir altså permanent hjem for Inter Club Norvegia. Vi håper dere får en god opplevelse av vårt nye nettsted, spre ordet og delta i kommentarfelt, forum og på Facebook-siden vår. Forza Inter!