Forlán kan bli sommerens storkjøp

Byrival AC Milan stjal lørdag rampelyset med signeringen av Zlatan, men Marco Branca kan ha et ess i ermet i Diego Forlán.

Diego Forlán
Bilde: flickr.com

Detaljene er få, men sportsdirektør Marco Branca skal være interessert i å få på plass den uruguayanske spissen før overgangsvinduet stenger ved midnatt tirsdag. Etter tapet mot Forláns Atlético Madrid fredag kveld er stemningen for forsterkninger til Inter ikke lavere enn tidligere i sommer, og Rafael Benitez uttalte seg søndag til Gazzetta dello Sport:

«Alle trenere ønsker å bringe inn spillere som han kjenner. Jeg er trener, og klubben vet hva jeg vil ha. Nå får vi se hva som kan gjøres med det. Våre kommunikasjonskanaler er tydelige, jeg snakker med Marco Branca og han snakker med Massimo Moratti.»

Etter at alle hovedkonkurrentene har styrket stallen denne sommeren ser Coutinho som eneste forsterkning noe tynnere ut når det nærmer seg seriestart med stormskritt. Milan hentet lørdag inn Zlatan Ibrahimovic på et sesonglangt lån, og de rødsvarte ser plutselig sterkere ut enn for bare få dager siden. Samtidig har VM-stjernen Diego Forlán snakket varmt om en overgang:

«Hvis Moratti hadde ringt, ville jeg takket ja.»

Branca skal etter rapportene befinne seg i Madrid denne helgen, og bedyret at han ikke var der for å snakke om Maicon. Brasilianeren er ikke i troppen til kampen mot Bologna mandag kveld, fra offisielt hold meldes det at han sliter med sitt høyre kne.
Kilder: skysports.com, gazzetta.it, footballitalia.net