Før kampen: Napoli–Inter

Obi mot Napoli
Etter det skuffende tapet mot Sassuolo i helgen ligger Inter på på 13. plass i Serie A, og målet, som var den viktige 3. plassen, ser rett og slett ut til å bli for vanskelig.

For øyeblikket er det Napoli som innehar den plasseringen, fem poeng foran Lazio og hele 13 poeng foran Inter. Det som lenge så ut som en overkommelig utfordring ser plutselig umulig ut.

Inter har bare èn seier på sine fire siste seire som kom mot Sampdoria i forrige cuprunde. I serien har det blitt ett fattig poeng i bortekampen mot Empoli, og mot Sassuolo og Torino endte begge kampene med tap.

Napoli kommer fra en god 2-1 seier borte mot Chievo i helgen, og har slått både Genoa og Lazio siden de tapte 3-1 hjemme for Juventus.

Til denne kampen kan man vel trygt si at Napoli er favoritter mot Inter. San Paolo er vanligvis et vanskelig sted å komme for alle lag, og Inter har hatt store problemer der de siste sesongene.

De to siste forsøkene på San Paolo har begge endt med tomåls tap med 3-1 og 4-2, mens det på Giuseppe Meazza har blitt spilt to uavgjortkamper med 0-0 og 2-2.

Mancini la ikke skjul på at han kommer til å gjøre endringer både på grunn av at enkelte spillere har underprestert en periode, men også på grunn av at laget ofte spiller en kamp hver tredje dag.

Både Brozovic og Santon er inkludert i kamptroppen, og det store spørsmålet er som de starter. Mancini sa på formiddagens pressekonferanse at det ikke er usannsynlig at Brozovic starter, men på spørsmål om Santon sa han at den hjemvendte bambien ikke er klar for en hel kamp, men at han er spilleklar.

Den tidligere Inter-sjefen Rafa Benitez sier at han forventer en tøff kamp og at Napoli må spille på sitt beste for å vinne. Selv om spanjolen hadde en turbulent tid i klubben sier han til italienske medier at han misliker å se Inter ha problemer med å nå sine mål.
Lazio, som for en uke siden slo ut Milan, er motstander for laget som går seirende ut av morgendagens duell. I kveld spiller Roma mot Fiorentina der vinneren møter Juventus som slo Parma 0-1.

Kamptropper:

Napoli:

Rafael, Andujar, Colombo, Maggio, Strinic, Ghoulam, Britos, Koulibaly, Albiol, Henrique, Gargano, Jorginho, Inler, David Lopez, De Guzman, Gabbiadini, Callejon, Mertens, Hamsik, Higuain, Duvan

Inter:

Handanovic, Carrizo, Berni, Juan Jesus, Vidic, Santon, Dodò, Ranocchia, Donkor, Nagatomo, Kovacic, Guarin, Kuzmanovic, Medel, Obi, Brozovic, Hernanes, Palacio, Icardi, Podolski, Puscas, Shaqiri, Bonazzoli

Sannsynlige lagoppstillinger:

Napoli: Andujar; Maggio, Albiol, Koulibaly, Strinic; David Lopez, Gargano; Callejon, Hamsik, Mertens; Higuain

Inter: Handanovic; Santon, Vidic, Juan, Obi; Medel, Guarin; Shaqiri, Hernanes, Palacio; Podolski

Kampen har avspark kl 20:45 og vises dessverre ikke på norsk TV.

Bilder: inter.it