Før kampen: Inter-Genoa

miranda
Hjemmelaget kommer fra seier mot Sparta Praha med en eksperimenterende 3-4-3 formasjon i en ellers så ubetydelig kamp hvor Curva Nord viste sin store misnøye på grunn av manglende resultater.
Endringen av formasjon kommer som følge av at Pioli ønsker å gjøre laget mer kompakt samtidig som laget skal bli flinkere og bedre til å forsvare seg uten ball. Akkurat en trebackslinje vekker mange vonde minner da både Mazzarri og Gasperini de senere år har brukt det samme og både prestasjonene og resultatene uteble.
Pioli sa også på dagens pressekonferanse at det bare var seier som var godt nok i morgendagens kamp, da det vil forbedre tabellposisjonen, selvtilliten og stemningen blant fansen.
Gjestene fra Genova ligger bare poenget bak Inter med en kamp mindre spilt, og også de har hatt en varierende sesong med varierende resultater og prestasjoner. Både Juventus (3-1) og Milan (3-0) har blitt smadret på Luigi Ferraris, mens Napoli holdt de til 0-0.
Vi må tilbake til 93/94 sesongen forrige gang Genoa tok skalpen på Inter i Milano og på de siste fem oppgjørene har en kamp endt uavgjort og fire endt i seier, blant annet den rotete, men likevel spinnville kampen i 2012 som endte 5-4. Kampene er stort sett jevne, og Genoa er det laget som så langt i år, bortsett fra Juventus, som har sluppet inn færrest mål.
Medel, Santon og Gnoukouri er skadet for Inter mens Ansaldi soner karantene. Pavelotti er skadet for gjestene og Orban har karantene.
Gazzetta dello Sport spår disse lagoppstillingene:
Inter: Handanovic; D’Ambrosio, Miranda, Murillo; Biabiany, Brozovic, J. Mario, Nagatomo; Candreva, Icardi, Perisic
Genoa: Perin; Izzo, Burdisso, Munoz; Lazovic, Rincon, Veloso, Laxalt; Rigoni, Ninkovic; Simeone
Kampen starter kl. 20:45 i kveld og kan sees på Viaplay.