Før kampen: Inter–Fiorentina

Mateo Kovacic
Viola tok seg av Tottenham i sin Europa League-kamp på torsdag, og gikk videre etter en matchvinner-oppvisning av nylånte Mohamed Salah. De har også vartet opp med gode resultater i Serie A, og ligger 4 poeng foran Inter i fin posisjon til Europa League-spill igjen neste sesong. Roberto Mancini skrøt av Fiorentina på sin pressekonferanse lørdag, og ville unngå de evinnelige og kostbare forsvarsfeilene.

Det blir en litt merkelig kamp i morgen, siden den kommer på slutten av en hektisk periode. Vi må prøve å kutte ned på feilene vi fortsatt begår. Fiorentina spiller flott fotball, mens vi fortsatt trenger litt mer tid og kvalitet. Montella har gitt sitt lag en veldig offensiv mentalitet, og han har også fått orden på forsvarsspillet.

Inter har hele 13 strake hjemmeseire mot Fiorentina, og vi må helt tilbake til mai 2000 for å finne sist gang det ble poeng med hjem til Firenze. På den andre siden rent statistisk, har Fiorentina spilt 11 kamper på rad uten tap, mens Inter har 4 seire på de 5 siste kampene etter en katastrofal januar.

Inters kamptropp

Målvakter: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni
Forsvar: 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 21 Santon, 22 Dodo, 23 Ranocchia, 26 Felipe, 33 D’Ambrosio
Midtbane: 10 Kovacic, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 20 Obi, 77 Brozovic, 88 Hernanes
Angrep: 8 Palacio, 9 Icardi, 11 Podolski, 28 Puscas, 91 Shaqiri
Yuto Nagatomo og Jonathan er fortsatt skadet, ellers er troppen fulltallig for Inter.
Nemanja Vidic

Trolige lagoppstillinger

Handanovic
Campagnaro – Ranocchia – Juan Jesus – Santon
Guarin – Medel – Brozovic
Shaqiri
Icardi – Podolski
Mateo Kovacic er ventet å finne sin plass på benken til fordel for Shaqiri bak spissene. Tilbake i laget til Serie A er Marcelo Brozovic, som har åpnet svært lovende i Inter-trøyen, men ikke kan spille Europa League.
Neto
Tomovic – Savic – Rodriguez – Pasqual
Kurtic – Pizarro – Badelj
Diamanti – Babacar – Salah
Fiorentina har en del skader på nøkkelspillere, blant annet Borja Valero og Bernardeschi er savnet. Giuseppe Rossi går som kjent også gjennom nok en skadeperiode.
Avspark på Stadio Giuseppe Meazza er klokken 18.15, og kampen vises på CMore Fotball.
Bilder: inter.it